Bonfire.fi

Bonfire Books

Kirjat & kirjailijat


Menestysresepti – Noora Fagerströmin tarina

Laura Friman & Noora Fagerström

Menestysresepti kertoo Jungle Juice Barin perustajan Noora Fagerströmin hätkähdyttävän tarinan nuoruuden haastavista oloista kohti Suomen liike-elämän kärkeä, alle nelikymppiseksi miljonääriksi. Värikkäiden tapahtumien lisäksi Noora jakaa kokemuksiaan ja oppejaan yrittäjyydestä sekä liikkeenjohdosta.

Tilaa kirja

Bitcoin

Toni Heiskanen, Janne Piiroinen ja Jenni Selosmaa

Bitcoin avaa kattavasti ja ymmärrettävästi globaalisti toimivan digitaalisen raha- ja maksujärjestelmän. Kirja sopii niin vasta-alkajille kuin myös jo enemmän aiheen pariin vihkiytyneille. 

Tilaa kirja

Kasvua somesta

Oona Kankkunen

Kirja nyt ennakkomyynnissä! Kasvua somesta avaa miten teet social sellingiä käytännössä, miten linkität sosiaalisen median liiketoimintaasi ja miten johdat tätä muutosta organisaatiossasi. Lisäksi teos tarjoilee runsaasti case –esimerkkejä ja tuloksia eri toimialoilta ja yrityksistä.

Tilaa ennakkoon

Haluatko bisneskirjailijaksi?

Bonfire Books julkaisee bisneskirjoja, joilla on merkitystä, kirjailijoilta joilla on selkeä missio. Bonfire Booksin kirjojen ytimessä on oman alan ajatusjohtajuuden tavoittelu sekä kirjojen ympärille rakentuva ilmiöittäminen. Bonfire Booksin kirjat ovat teemoiltaan tarkkarajaisia, mutta ilmaisultaan myös laajemmalle yleisölle soveltuvia. Ne ravistelevat vallitsevia käsityksiä. Bonfire Booksille kirjailijat ovat oman aiheensa supertähtiä: he pistävät osaamisensa ja persoonansa peliin. 

Tunnistatko itsesi?

Onko sinulla kirjaidea tai käsikirjoitus? 

Kun lähestyt meitä, muistathan seuraavat asiat: 

  1. Synopsis ja sisällysluettelo: Nämä kertovat oleellisen kirjastasi. Max. yhden sivun pituinen synopsis kiteyttää kirjan ydinajatuksen ja tavoitteesi kirjailijana. Sisällysluettelo puolestaan avaa teemojasi ja kirjan rakennetta. 
  1. Työsuunnitelma: Valota visiotasi sen osalta, kuinka haluat edetä kirjaprojektin parissa. Mitä olet tehnyt jo ja millaisella aikataululla suunnittelet eteneväsi. Kerro napakasti suunnitelmastasi, jotta saamme selkeän kuvan siitä. 
  1. Tekstinäyte: Lähetä myös 10-20 sivuinen tekstinäyte kirjastasi. Tekstin ei tarvitse olla loppuun asti hiottua, mutta se antaa hyvän kuvan ilmaisustasi ja tavastasi lähestyä aihettasi. 

    Voit laittaa edellä mainitut materiaalit meille osoitteeseen laura.paakkonen@bonfire.fi

    Arvioimme meille saapuneet ehdotukset ja palaamme sinulle lisäkysymyksillä tai vastauksilla mahdollisimman nopeasti.