Bonfire.fi

Etävalmennus yrityksille: Eettisten periaatteiden kirkastaminen

Niina Ratsula

KENELLE:

Yrityksille ja organisaatiolle, jotka haluavat kirkastaa eettisiä arvojaan ja periaatteitaan.

MIKSI:

Kriisin keskellä organisaation arvot ja eettiset periaatteet tulevat testatuksi. Niiden merkitys, autenttisuus ja ohjaavuus mitataan juuri niissä kaikista kipeimmissä päätöksissä ja tilanteissa. Monelle organisaatiolle käsillä oleva kriisi on todistanut eettisten arvojen vahvuuden. Toiset taas ovat jääneet kaipaamaan vahvempia arvoja päätöksenteon ja arjen elämisen tueksi. Nyt jos koskaan, organisaatiot koosta ja toimialasta riippumatta tarvitsevat yhteisiä arvoja ja eettisiä periaatteita.

VALMENNUKSEN TAVOITE JA SISÄLTÖ:

LOPPUTULEMANA:

1. Organisaatiollasi on kirkastetut eettiset periaatteet, jota koko henkilöstön on ollut mukana määrittelemässä.
2. Tiimisi jäsenillä on parempi valmius toimia eettisesti haastavissa tilanteissa ja arvoristiriidoissa.
3. Osoitat organisaationa vastuullisuutta ja autat henkilöstöä löytämään entistä vahvempaa merkitystä työlleen.
4. Saat selvän suunnitelman, miten myös jatkossa korostaa eettisten periaatteiden merkitystä organisaation koulutuksessa, viestinnässä ja viime kädessä päätöksenteossa.

Hinta:

7980€ + ALV (yrityskohtainen toteutus 5-30 henkilölle)

Hinta sisältää:

PALAUTETTA AIKAISEMMILTA OSALLISTUJILTA:

”Vedimme Imatran kaupungille workshopin, jonka pohjalta määriteltiin kaupungin eettiset periaatteet. Projektin yksi tavoitteista oli osallistaa workshopin osallistujat pohtimaan eettisten käytäntöjen tarvetta ja merkitystä oman työnsä ja edustamansa organisaation kannalta. Tässä tehtävässä Niina onnistui hyvin ja voimmekin suositella yhteistyötä Code of Conduct Companyn kanssa vastaaviin projekteihin.”
Kaisa Heino, apulaiskaupunginjohtaja

 

Lisätietoja: info(at)bonfire.fi

Niina Ratsula

Niina Ratsula

Code of Conduct Company Oy

Business Ethics Advisor

Niina Ratsula on yrittäjä, ammattipuhuja, tietokirjailija ja tuleva kauppatieteiden tohtori. Niinalla on taustalla pitkä kansainvälinen ura Kemiran ja Nokian palveluksessa. Vuodesta 2018 Niina on auttanut yrityksiä eettisesti kestävän liiketoiminnan ja työkulttuurin kehittämisessä Code of Conduct Companyn perustajaosakkaana ja Nordic Business Ethics -hankkeen toisena perustajana.

Lisää vaikuttajalta Niina Ratsula


Lisää kategoriasta Tulevaisuus