Bonfire.fi

Teknologiapolkuja: On vaikea löytää alaa, jossa IT:llä ei ole olisi merkitystä – Vieraina Kaisu Christie ja Varvana Myllärniemi

Kaupallinen yhteistyö: Accenture

Pankkialalla digitaaliset ratkaisut mahdollistavat asiakkaiden auttamisen tehokkaasti ja parhaalla mahdollisella tavalla. Teknologia ei siis ole ainoastaan tekniikkaa – tekniikalla ei itsessään nimittäin ole arvoa vaan sillä, millaisia ongelmia sen avulla pystytään selättämään.

OP-Palveluissa asumisen rahoituksen tech leadina työskenetelevä Varvana Myllärniemi ei tiennyt ketään naispuolista ohjelmistoarkkitehtia hakiessaan itse vastaavaan tehtävään. OP Ryhmässä Henkilöasiakkaiden rahoituksen ja asumisen palveluiden (OP Koti – välitys ja isännöinti) vastaavana johtajana Kaisu Christie painottaa mentoroinnin tärkeyttä heille, jotka kaipaavat tukea uravalintoihin.

”Minua kiehtoo tietotekniikassa se, että pystyt ratkaisemaan niin monia ongelmia. Ehkä me puhutaan enemmän juuri siitä teknologiasta, mutta unohdetaan sanoa se, että teknologialla voit ratkaista tosi luovasti erilaisia ongelmia.” – Kaisu Christie

Kuuntele lisää Teknologiapolkuja täällä!

Milja Köpsi

Ohjelmisto- ja e-business ry

#mimmitkoodaa-ohjelman vetäjä

#mimmitkoodaa ohjelman vetäjä, ihan oikea ritari. Tärkeät jutut elämässä mm. inhimillisyys, ihmiset, tasa-arvo, diversiteetti sekä elinikäinen oppiminen.

Lisää vaikuttajalta Milja Köpsi


Lisää kategoriasta Kestävä kehitys