Bonfire.fi

Bonfire Books on uuden ajan kirjakustantamo – Noora Fagerströmin elämäkerta julkaistaan marraskuussa!

Suomen ensimmäinen ajatusjohtajuustoimisto Bonfire Agency laajentaa toimintaansa bisneskirjallisuuden kustantajaksi. Bonfire Books on uuden ajan kirjakustantamo, joka osaltaan myllää kustannusalaa ja tuo mukanaan uusia tapoja tehdä. Bonfire Books haluaa olla tulevaisuudessa Suomen paras toimija bisneskirjallisuudessa, niin lukijoille kuin myös
kirjailijoille.

Bonfire Agencyn perustajaosakas ja johtaja Laura Pääkkönen näkee huikeita mahdollisuuksia kustannusalalla, nimenomaan liike-elämään keskittyvän kirjallisuuden osalta.

– Näemme paljon hyödyntämätöntä potentiaalia bisneskirjapuolella ja haluamme auttaa lukijoita löytämään paremmin saatavilla olevien kirjojen pariin. Samalla tuemme kirjailijoitamme heidän oman ajatusjohtajuutensa rakentamisessa, Pääkkönen toteaa.

Suomen mittakaavassa uniikki yhteistyö Bazar Kustannuksen kanssa

Ammattikirjallisuuden lisäksi Bonfire Books tulee julkaisemaan suuremmalle yleisölle kohdistettuja teoksia. Esimerkki tällaisesta kirjallisuudesta on Bonfire Booksin ensimmäinen julkaisu, Laura Frimanin kirjoittama Menestysresepti – Noora Fagerströmin tarina, joka kertoo Jungle Juice Barin perustajan poikkeuksellisen tarinan entisen ongelmanuoren matkasta bisnesmaailman huipulle.

Noora Fagerström haluaa inspiroida ihmisiä omalla tarinallaan, joka on jotain muuta mitä useimmissa bisneselämänkerroissa on totuttu lukemaan.

– Suomessa kaikilla on mahdollisuus menestyä riippumatta siitä miten varakkaaseen perheeseen on syntynyt. Se on omista tavoitteista, työnteosta ja asenteesta kiinni kuinka elämässä pärjää. Olen itse tehnyt todella paljon töitä sen eteen missä olen tällä hetkellä. Lapsuuden kovat kokemukset tai villit teinivuodet eivät ole este menestyä, Fagerström kertoo.

Menestysresepti – Noora Fagerströmin tarina julkaistaan marraskuussa 2022 yhteistyössä Bazar Kustannuksen kanssa. Sekä Bonfire Books että Bazar odottavat innolla, että pääsevät hyödyntämään toistensa kokemusta ja erikoisosaamista.

Bazarin kustantaja Markus Lähdesniemi näkee alkavan yhteistyön äärimmäisen mielenkiintoisena ja innostavana.

– Yhdistäessämme tässä projektissa kahden ammattilaisorganisaation voimat ja osaamisen synnytämme valtavan määrän potentiaalia. Kustantaminen ja kirjamarkkina hakevat jatkuvasti uusia uomia, ja Bazarilla näemme tässä yhteistyössä mahdollisuuden tehdä asioita ennen kokeilemattomalla tavalla, Lähdesniemi hehkuttaa.

Kasvun vauhdittajana uudet vaikuttajaomistajat

Bonfire Booksin kasvua vauhdittamaan otettiin tänä keväänä mukaan viisitoista uutta vaikuttajaomistajaa, jotka oman alansa ajatusjohtajina tuovat vankkaa kokemusta ja pääomaa Bonfiren ekosysteemin laajentamiseen, jonka uusin sanansaattaja Bonfire Books
on. Heistä kaikki ovat olleet mukana Bonfire -yhteisössä jo aiemmin ja julkaisseet sisältöjään Bonfire.fi -bisnesmediassa.

Bonfiren uudet vaikuttajaomistajat ovat:

Christina Forsgård, Pia Hautamäki, Kai Kaasalainen, Elina Koivumäki, Kirsti Laasio, Timo Lappi, Panu Luukka, Tuomo Rantanen, Niina Ratsula, Mika Sutinen, Riikka Tanner, Camilla Tuominen, Pekka Walkama, Pauli
Waroma ja Juho Toivola.

Voit tutustua tarkemmin uusiin vaikuttajaomistajiimme vaikuttajalistauksen kautta, jonka löydät täältä.

Bonfire

Lisää vaikuttajalta Bonfire


Lisää kategoriasta Bisneskirjallisuus