Bonfire.fi

Ilmoittaudu mukaan Kasvua somesta -etäjulkkareihin

Tervetuloa mukaan Kasvua somesta -kirjajulkkareihin striimin välityksellä torstaina 30.3.!

Julkkareiden striimiyhteys avataan klo 17.30 ja luvassa on mm. kaksi keynote-puheenvuoroa: Mikko Sepän Myynnin kopernikaaninen vallankumous ja Henna Niirasen Some muutosjohtamisen välineenä. Illan juontaa juristiyrittäjä Elina Koivumäki.

Lisäksi kuulemme Oona Kankkusen ajatuksia kirjasta sekä kirjoittamismatkasta. Haluatko kuulla Oonalta vastauksen johonkin kysymykseen? Voit jättää kysymyksesi ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittaudu mukaan striimiin tästä.

Oona Kankkunen

Network & Growth Oy

Founder & CEO

Oona on sosiaalisen ja modernin myynnin puolesta puhuja sekä valmentaja, joka luotsaa yritystään Network & Growth missionaan tehdä suomalaisten yrityksien myynnistä näkemyksellisempää ja sosiaalisempaa sekä viestinnästä vetovoimaisempaa. Oonan vuonna 2023 ilmestyvä esikoiskirja tulee oivalluttamaan sosiaalisen myynnin tuloksellisesta tekemisestä ja sosiaalisen myynnin kulttuurin jalkauttamisesta. Kirjoittamisen ja valmentamisen lisäksi Oonan intohimoja on rakentaa myynnin ja markkinoinnin moderneja pelikirjoja ja strategiota. Hänen ammatillinen sydämensä sykkii myynnin ja markkinoinnin yhteispelin parantamiselle sekä myynnin arvostuksen nostamiselle Suomessa. Oonassa yhdistyy yli 10 vuoden myynnin valmentamisen osaamisen lisäksi vahva asiantuntijuus sosiaaliseen mediaan ja sen strategioihin, asiakaslähtöiseen markkinointiviestintään sekä asiantuntijabrändäykseen. Hän on vain alle kahdessa vuodessa valmentanut yli 50 yritystä ja puhunut muutamille tuhansille näistä moderneista keinoista kasvattaa liiketoimintaa, jossa sosiaalinen media on monipuolisesti osana strategioita. Vaikuttajana Oona seisoo vahvasti arvojensa ja aitojen kokemuksien pohjalla, joista hän muodostaa vetovoimaisia ja persoonallisia tarinoita, jotka saavat seuraajat pysähtymään ja sitoutumaan. Oona on vaikuttajana tunnettu LinkedIn kanavassa sekä myös suosittujen verkostoitumistapahtumien #linkedinafterworkhelsinki perustaja-omistaja.

Lisää vaikuttajalta Oona Kankkunen


Lisää kategoriasta Bisneskirjallisuus