Bonfire.fi

Bisneskirjapiiri pe 21.5. klo 9 – Vieraana Peter Nyman

Lämpimästi tervetuloa kevään toiseen BKP-tapahtumaan! Luvassa on keskustelua viestinnästä ja vaikuttamisesta kun vieraaksi saapuu Viesti, vaikuta, vakuuta -kirjan (Kauppakamari, 2021) kirjoittanut kokenut media- ja viestintäammattilainen Peter Nyman.

Viesti, vaikuta, vakuuta käsittelee vaikuttamista ja vakuuttamista paitsi teorian myös toimittajana ja viestintävalmentana toimivan Nymanin omien kokemusten kautta. Kirjaa luonnehditaan oppaaksi persoonalliseen viestintään, joka vakuuttaa niin työelämässä kuin sen ulkopuolella.

Virtuaalisen tapahtuman juontaa Bonfire.fi-bisnesmedian päätoimittaja Harri-Pekka Pietikäinen. Osallistu keskusteluun lähettämällä kysymyksesi ennakkoon sähköpostiosoitteeseen harri-pekka.pietikainen@bonfire.fi. Virtuaalitapahtuman chat on tapahtuman ajan paikka osallistua, kommentoida ja kysyä.

Mitä juuri sinä haluaisit kysyä kirjailijalta?

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan täältä. 

BKP eli Bisneskirjapiiri on Riikka Tannerin lanseeraama yhteisö, jossa on jo yli 600 jäsentä. Bisneskirjallisuuden ympärille rakentuva yhteisö toimii ensisijaisesti BKP-tapahtumien kautta, joita on järjestetty jo toistakymmentä. Tämän lisäksi Bisneskirjapiirin ytimeen kuuluu myös kirja-arvostelut sekä avoin keskustelu liike-elämää käsittelevästä kirjallisuudesta.

Keväällä 2021 BKP siirtyi Bonfire.fi-bisnesmedian alle ja samalla Bonfire otti vastuulleen myös konseptin kehittämisen ja BKP-tapahtumien toteuttamisen. Jo olemassa oleville BKP-jäsenille tämä tarkoittaa entistä monipuolisempaa sisältöä.

Liittymällä BKP-ryhmään LinkedInissä pääset keskustelemaan bisneskirjallisuudesta muiden johtamisen teemoista kiinnostuneiden kanssa.

Bonfire

Lisää vaikuttajalta Bonfire


Lisää kategoriasta Tulevaisuus