Bonfire.fi

300 videota takana. Mitä olen oppinut?

Mitä tulee ottaa huomioon videotuotannossa, ja saako niillä mitään liidejä aikaan?

300 videon jälkeen muutama tehokas vinkki on jäänyt käsiin! Tässä  kuusi kohtaa mitkä tulee ottaa huomioon videotuotannossa!
1. Ketterä kuvauskalusto. Älä raahaa elokuvatuotantoon soveltuvaa arsenaalia mukanasi, vaan pidä kalusto matkalaukkukoossa. Pääset liikkumaan ketterästi ja tuotantoryhmä pysyy pienenä!
2. Sisältö ratkaisee! Muista hyöty ja lisäarvo! Kerää videoaineistoa pitkin päiviä. Mieti etukäteen ydiniestisi. Mitä haluat sanoa? Miksi katsoja jaksaisi katsoa videosi loppuun asti?
3. Kuvaukset kalenteriin. Säännöllinen ja suunniteltu videotuotanto on kaiken A ja O.  Jos ajattelet kuvaavasi videon huomenna, tai ”silloin tällöin”, ei urakkaa kannata edes aloittaa.
4. Riittävän hyvä editointi. Älä kuluta liikaa aikaa videon pikkutarkkaan hiomiseen. Tasaisesta videotuotannosta tulee äkkiä päivätyö, jos kuvaustahti on kova. Riittävän hyvä on hyvä!
5. Jakelun tärkeys. Todennäköisesti et tee videoita omaksi iloksesi, joten jaa ne jokaiseen kanavaan jossa olet – ja niihinkin missä et ole! Oma mielenkiintokin tehdä videoita pysyy yllä, kun katsojia riittää!
6. Videoiden mittaaminen. Tuleeko videoista mitään tuloksia? Verkkiksen tunnettuus on noussut roimasti vuodesta 2017 juurikin videoiden myötä. Uusia asiakkuuksiakin on syntynyt, joten videoita tulee myös jatkossakin teidän iloksenne!
Lisää digivinkkejä YouTubesta!

Tiina Räisänen

Verkkoasema Oy

Toimitusjohtaja, sanansaattaja

Lisää vaikuttajalta Tiina Räisänen


Lisää kategoriasta Myynti ja markkinointi