Bonfire.fi

Tomi Kaukinen, oletko epäonnistuja?

Tomi Kaukinen tituleeraa itseään valtakunnan viralliseksi epäonnistujaksi, mutta miten epäonnistumista todella mitataan?

Tomi kertoi Slushissa mitä hän itse epäonnistumisesta ajattelee, sekä pohtii startuppien ja korporaatioiden välisiä eroja epäonnistumisten ja mokien hyväksymisessä. Tomi antaa lisäksi vinkkinsä epäonnistumisesta ylipääsemiseen:

  1. Ole pettynyt ja vihainen, huuda ja potki sohvaa, mutta älä jää siihen. Jossain vaiheessa on pakko jatkaa eteenpäin ja hyväksyä, että näin nyt kävi.
  2. Tutustu maailman menestyneimpien ihmisten tarinoihin. Ei ole ollut helppoa heilläkään, vaan matkalle on sattunut monenlaista. Kun ymmärtää, että epäonnistuminen on luonnollinen osa matkaa kohti menestystä, se on helpompi hyväksyä.

Haastattelijana Bonfiren Laura Trémouille.

Tomi Kaukinen

Tomi Kaukinen

Licence to Fail

sarjayrittäjä, puhuja

Tomi Kaukinen kulkee nimellä Valtakunnan virallinen epäonnistuja. Tällä tavalla han haluaa vaikuttaa siihen millä tavalla epäonnistumiseen suhtaudutaan. Pitkän yrittäjäuran seurauksena Kaukinen koki lamaannuttavan burnoutin ja joutui jättämään kaiken taakseen. Mutta hän selvisi. Ja käänsi tilanteen positiiviseksi. Nyt hän puhuu avoimesti burnoutista sekä epäonnistumisesta.

Lisää vaikuttajalta Tomi Kaukinen


Lisää kategoriasta Myynti ja markkinointi