Bonfire.fi

Elämä on! – Elämäntapavalmentajan vinkit elämään

Noni! Tervetuloa vaan tänne elämäntapavalmennukseen! Meillä onki tänään agendalla nämä ajankohtaset elämän trendit. Kiva kun täällä on näin paljon innostunutta väkeä!

Meillä on paikalla myös yks kokemusasiantuntija, mutta se osallistuu happinaamarissa ja lepositeissä etänä, kun se harrasti liikaa suorittamista ja padelia. 

Mutta asiaan! Eli olemisen sietämätön keveys! Miten sen nykypäivänä saavuttaa?

No mä kerron mä kerron!

Ensinnäki! Kuten kaikki tietääkin, niin nyt on oltava jatkuvasti parempi versio itestään! Kato aina on varaa parantaa. Muista tavoitteellisuus! Mutta samalla juttu on elää hetkessä ja tehä asioita vaan huvikseen. Tee tää kaikki yhtä aikaa!

Ja sitte kato tee rohkeesti sitä mitä haluut elämältä! Kuuntele sydäntä! Heittäydy! Mutta tee se järkevästi! Muista asuntolaina ja pitkän ajan sijoitussuunnitelma! 

Ja hei sitte. Muista vetää omat rajat ja ottaa rohkeesti aikaa itelles. Kato oo hyvällä tavalla itsekäs! Mutta oo myös hyvä ystävä, kollega ja vanhempi. Ole LÄSNÄ!! 

Käyttäydy kypsästi, mutta muista sisäinen lapses! Lepää ja seikkaile!

Ja hei jos sä oot nainen, niin älä oo kympin tyttö. Kato kiltti on nykyään ruma sana. Sen sijaan ole voimaantunut bosslady. Mutta älä silti haasta tai kyseenalaista. Muuten sä oot kato vaikee! 

Ja jos oot mies, niin nyt on vahvuutta olla herkkä. Näytä ne tunteet! Pidä kainalossa kissanpentua! Mutta poraa sitä seinää ilman paitaa! Ole mies!!

Ja ajattele ympäristöä! Oo vastuullinen kuluttaja. Mutta älä herran tähden pue päälle enää ainakaan pillifarkkuja. Leveet on nyt se juttu. 

Äläkä sulje silmiä maailman epäkohdista. Ilmastonmuutos, naisten oikeudet, hoitajien palkat, sota. Mitä näitä nyt on. Ota ne kaikki harteilles! Mutta pidä silti yllä hyvää spirittiä. Kato murehtiminen ei auta mitään!

Ja mikä tärkeintä. Opi sanomaan ei! Mutta koska elämä on täynnä mahdollisuuksia, niin sano kaikelle joo!

Sä pärjäät missä vaan, kun oot kiinnostava ja kiintee. Mutta muista kehopositiivisuus! <3

Ja jos joskus tuntuu että meinaat uupua, niin älä vaan pyydä apua. Kato kyl sä PÄRJÄÄT!

Noni kiitos hei kaikille tästä päivästä. Toivottavasti tää sessio anto teille ajattelemisen aihetta ja vei teitä taas ihmisinä eteenpäin.

Elämä on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa! Selavii, ja ens kertaan!

Elina Kettunen

Luova suunnittelija, copywriter, kolumnisti

Elina Kettunen on luova suunnittelija, copywriter ja sisällöntuottaja. Hän syttyy tarinoista, jotka liikuttavat mieltä ja maailmaa. Elinan lempikysymys on miksi, ja se vie häntä usein oivallusten äärelle. Eikä huumoria voi Elinasta olla elämässä koskaan liikaa – ja se onkin tyyli, josta hänen terävä kynänsä on tunnettu.

Lisää vaikuttajalta Elina Kettunen


Lisää kategoriasta Työhyvinvointi