Bonfire.fi

Johdon Agendalla 2021 -raportti julkaistaan 14.1.2021 – tule mukaan virtuaalijulkkareihin!

Johdon agendalla on vuosittain julkaistava ylimmän johdon teemoihin keskittyvä trendiraportti. Sen tavoitteena on nostaa johtoryhmien ja hallitusten keskusteluun ajankohtaisia johtamisen teemoja ja ilmiöitä, juuri niitä aiheita, mitä johdon agendalle kuuluu tai sinne pitäisi kuulua.

Johdon agendalla 2021 -raportti julkaistaan 14. tammikuuta klo 9.00 alkavissa julkkareissa, missä tämän vuoden trendejä kommentoimassa ovat viime vuoden asiantuntijapaneelista Timo Lappi (CEO, Heltti) ja Henna Niiranen (Marketing Lead, TietoEVRY), sekä Matti Djateu (CDO, Solteq) ja raportin päätoimittaja Riikka Tanner. Tilaisuus livestriimataan ja sen juontajana toimii Minna Ruusuvuori (Marketing & Sales Director, Solteq).

Mitä on johdon agendalla poikkeuksellisen vuoden jälkeen?

Johdon agendalla 2021 -raportilla kantaa ottavat johtajat ja asiantuntijat ovat omien alojensa suunnannäyttäjiä ja edelläkävijöitä – heitä yhdistää rohkeus ja ennakkoluulottomuus sekä kyky haastaa muiden ajatusten lisäksi myös omaa ajatteluaan.

Julkkareissa keskustellaan siitä, mitkä teemat ovat suomalaisyritysten hallitusten ja johtoryhmien agendalla tulevana vuonna tämän poikkeuksellisen vuoden jälkeen.

Miten ja mihin suuntaan liiketoiminta kehittyy tällä hetkellä, mitkä ovat people agendan tärkeimmät nostot, entä miltä myynti ja markkinointi näyttävät uudessa normaalissa ja mikä on teknologian rooli transformaation mahdollistajana? Miten viime vuoden isot trendit, purpose ja vastuullisuus ovat kehittyneet tämän vuoden aikana – mitkä trendit ovat vahvistuneet, mitkä heikentyneet?

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittaudu mukaan julkkareihin tästä!

Virtuaalitilaisuus on kaikille avoin.  Livestriimin lisäksi ilmoittautuneille on saatavilla tapahtumasta tallenne.

Tutustu Johdon Agendalla 2020 -raporttiin täällä!

 

Bonfire

Lisää vaikuttajalta Bonfire


Lisää kategoriasta Johtaminen