Bonfire.fi

Bonfire Agency hakee kasvua kokeneen Advisory Boardinsa avulla

B2B-vaikuttajamarkkinoinnin ja ajatusjohtajuuden rakentaja Bonfire Agency aikoo kasvaa näkemyksellisen Advisory Boardinsa tukemana.

Vuoden 2018 alussa perustettu Suomen ensimmäinen B2B-vaikuttajamarkkinointiin ja B2B-brändien ajatusjohtajuuden rakentamiseen keskittynyt Bonfire Agency on kasvanut tasaisesti ja kannattavasti ensimmäiset vuotensa. Ajatusjohtajuuden kumppanille on ollut tilausta, ja asiakkaiden tarpeisiin on vastattu muun muassa yrityspodcasteilla, videosarjoilla, työpajoilla ja valmennuksilla. Bonfire Agencyn ja Bonfire.fi -bisnesmedian parissa työskentelee tällä hetkellä kahdeksan asiantuntijaa ajatusjohtajuuden rakentamisen ja sisältötuotantojen parissa.

Strategiatyön tuloksena Bonfiren tiekartalle piirtyy mittavia investointeja Bonfire.fi -bisnesmediaan sekä myös uusiin liiketoimintoihin liittyen. Nämä toimenpiteet vaativat näkemystä ja kokemusta kasvun johtamiseen.

Näitä tehtäviä ajatellen on koottu Bonfiren Advisory Board, eli ulkoisten neuvonantajien ryhmä. Heidän toimintansa on alkanut 22.10.2020.

Bonfiren Advisory Boardiin on kutsuttu: Heltin toimitusjohtaja ja perustajaosakas Timo Lappi, A-lehtien nuorten medioiden johtaja Anni Lintula sekä rahoituksen business advisor Tuomo Rantanen. Lisäksi Advisory Boardiin strategisempaan rooliin siirtyy Bonfire Agencyn luova johtaja ja perustajaosakas Joonas Villanen, joka luopuu samalla osakeomistuksestaan sekä operatiivisesta roolistaan yhtiössä.

”Bonfire Agency on tehnyt uraauurtavaa työtä ajatusjohtajuuden konsultoinnin ja B2B-vaikuttajamarkkinoinnin saralla Suomen markkinassa. Bisnesvaikuttajien ympärille voi rakentaa monia kiinnostavia liiketoimintamahdollisuuksia, ja siksi onkin hienoa päästä mukaan sparraamaan tätä kunnianhimoista, energistä ja kasvuhakuista tiimiä” kertoo Advisory Board -jäsen Anni Lintula.

Bonfire Agencyn perustajaosakas ja toimitusjohtaja Laura Pääkkönen yhtiökumppaneineen on nähnyt paljon vaivaa oikean kokoonpanon muodostamiseen: “Olemme todella iloisia, että saimme haluamamme osaajat Advisory Boardiimme. Arvioimme ja haastattelimme sopivia henkilöitä jo pidempään, jotta löysimme parhaan mahdollisen kombon liiketoiminnan tarpeisiimme. Olemme kasvaneet vauhdikkaasti ensimmäiset vuodet ja nyt on oikea aika katsoa seuraavien vuosien askelmerkit laajentumisen suhteen myös täysin uusiin liiketoiminta-alueisiin sekä ottaa kaikki irti olemassa olevasta potentiaalista Bonfire.fi -bisnesmedian kanssa. Näen, että Advisory Boardimme jokaisen jäsenen mukanaan tuoma kokemus auttaa meitä saavuttamaan tavoitteemme.”

Bonfire

Lisää vaikuttajalta Bonfire


Lisää kategoriasta Johtaminen