Bonfire.fi

Mikä saa sinut liekehtimään, Aino Pajukangas?

Mikä saa sinut liekehtimään on uusi juttusarja, jossa Bonfiren vaikuttajat kertovat kukin jostain sellaisesta asiasta, joka saa heidät liekehtimään ja joka sytyttää heissä palon. Ensimmäisenä vuorossa on Bonfiren bisnesvaikuttaja Aino Pajukangas.

”Minut saa liekehtimään 15- ja 18-vuotiaat lapseni. Vaikka olen saavuttanut työelämässä paljon, lapset ovat ehdottomasti parasta. Olen kasvanut ihmisenä, kun olen saanut kulkea heidän kanssaan elämänmittaisen matkan vauvavuosista teiniksi ja aikuiseksi. Olen päivittäin äimistynyt siitä, kuinka hyviä tyyppejä lapsistani on kasvanut. Olivathan he suloisia jo vauvoina ja hauskoja koululaisina, mutta nyt tuntuu, että molemmat ymmärtävät elämästä ja toisista ihmisistä enemmän kuin äitinsä. 

Olen aina halunnut perheen. Koen, että lapset tekevät elämän merkitykselliseksi. Elämä on mielekästä, kun voi rakastaa ja olla rakastettu.

Parasta ovat pienet, arkipäiväiset hetket lasten kanssa: juttutuokiot autossa, kun kuljetan heitä kouluun tai harrastuksiin, koko perheen vitsinheitto iltaisin ruokapöydän ääressä tai jopa pienet kinastelut kotitöistä (joita kukaan ei ole meillä kovin innokas hoitamaan). Ryhdyin aikoinaan yrittäjäksi, jotta voisin nähdä enemmän lapsiani, vaikka he eivät tuolloin neljä vuotta sitten olleet enää pieniä. Halusin mahdollisuuden olla enemmän kotona sen sijaan, että päiväni kuluisivat jossain toimistossa keskustassa.”

Kuva vuodelta 2017

Bonfire

Lisää vaikuttajalta Bonfire


Lisää kategoriasta Mikä saa sinut liekehtimään?