Bonfire.fi

Camilla Tuominen: ”Suurin este kasvulle on se, että ei haluta katsoa totuutta silmiin”

Nordic Business Forumin 2019 teemana on kasvu. Camilla Tuominen kertoo oivaltaneensa jälleen, kuinka kasvu on jatkuvaa uudistumista ja kehittymistä, innovointia ja kokeiluja – sekä yksilötasolla, että yrityksissä.

Tämä linkittyy myös Tuomisen työhön tunteiden parissa: ”Ihmisen pitää koko ajan kasvaa, jatkuvasti kehittää omaa luonnetta. Ei saa olla jähmettyneessä tilassa vaan koko ajan kehittymässä.”

Mikä on kasvun tärkein edellytys? ”Hyväksyt, että tässä voi käydä huonosti. Se, että löydät ”auts” -kohdat, tiedostat ne ja muutat ne ja pääset eteenpäin. Suurin este on se, että ihmiset eivät halua katsoa totuutta silmiin. He eivät halua katsoa kipua silmiin, eivätkä näe, että se on tapa kasvaa ja kehittyä.”

Brené Brown nousee Nordic Business Forumin lavalle torstaina.

”Brown on pioneeri siinä, että hän on tuonut häpeän ja rohkeuden ja haavoittuvuuden massojen tarjolle.” Tuominen käyttää Brownin oivalluksia melkein jokaisessa tunnekoulutuksessa. Tärkeimmäksi Brownin opiksi hän nostaa tämän: ”Me ei voida valikoiden turruttaa tunteita: jos me turrutetaan negatiiviset tunteet, turtuvat myös positiiviset.”

Camilla Tuominen

Tunnekouluttaja & tietokirjailija

Lisää vaikuttajalta Camilla Tuominen


Lisää kategoriasta Johtaminen