Bonfire.fi

[Älyradio] Jakso #007, Vieraana Mikko Laakso, Verohallinto

Älyradio-podcastin seitsemännessä jaksossa tarkastelemme Suomen julkisen sektorin teknologista tähteä. Julkishallintoa parjataan usein jälkeenjääneisyydestä, mutta tämä näkemys ei ole koko totuus.

Vieraana jaksossa on Verohallinnon ICT- ja kehitysyksikön johtaja Mikko Laakso, joka kertoo miten verohallinnossa on otettu käyttöön uutta teknologiaa ketterästi kokeilemalla.

Miten ohjelmistorobotiikka on otettu käyttöön verottajan palvelukseen? Mitkä ovat Mikko Laakson vinkit ohjelmistorobotiikan pilotointiin? Millaisia asiakaskokemuksen parannuksia on luvassa yritysverotukseen? Entä millaista on työskennellä verottajalla?

Muun muassa näitä kysyin Mikolta tässä jaksossa.

PS. Jos et ole audion ystävä, löytyy koko jakso myös auki kirjoitettuna Salesforcen suomenkielisestä blogista.

PPS. Älyradiota voi kuunnella SpotifystaSoundCloudistaiTunesistaPodbeanista tai Suplasta. Uusi jakso ilmestyy joka toinen tiistai. Kaikki jaksot löydät kootusti täältä.

Petteri Poutiainen

Petteri Poutiainen

Digitalist Group

toimitusjohtaja

Petteri Poutiainen on Digitalist Group Oyj:n toimitusjohtaja. Petteri on ollut mukana perustamassa useita yrityksiä, mm. joukkorahoituspalvelu Indesdorin, jonka lisäksi hän on toiminut yli 20 vuotta kansainvälisten IT yritysten johtotehtävissä. Petteriä inspiroivat digitaaliset liiketoimintamallit, start-up yhteistyö ja innovaatiokulttuuri sekä voittajatiimien rakentaminen.

Lisää vaikuttajalta Petteri Poutiainen


Lisää kategoriasta Teknologia