Bonfire.fi

Arvot ja merkitys ohjaavat tulevaisuuden yrityksiä – äänestä Vuoden 2018 Ajatusjohtajaa

Kasvava huoli tulevien sukupolvien ja maapallon hyvinvoinnista ohjaa ihmisten käyttäytymistä ja kulutustottumuksia kiihtyvällä vauhdilla yhä kestävämpään suuntaan. Vanhoja toimintamalleja ja perinteisiä toimialoja haastetaan ennennäkemättömällä tavalla – ja tahdilla. Ajan hermolla pysyminen vaatii uudenlaista johtamista sekä jatkuvaa viestintää ja valmiutta keskusteluun. Keskeisessä roolissa ovat arvot sekä merkityksen luominen työlle, tuotteille, palveluille ja muutokselle. Arvojohtaminen tulee ottaa kaiken tekemisen lähtökohdaksi, sillä maailma tarvitsee ajatusjohtajia kipeämmin kuin koskaan.

Viestintätoimisto Ahjo Communications sekä bisnesmedia ja vaikuttajamarkkinointitoimisto Bonfire Agency palkitsevat yhteistyössä Vuoden 2018 Ajatusjohtajan. Tänä vuonna palkitaan vaikuttaja, joka on omalla arvopohjaisella toiminnallaan edistänyt rohkeaa ja avointa keskustelua sekä ottanut kantaa yhteiskunnallisiin asioihin. Palkinnon tavoitteena on tuoda huomiota rohkeaan viestintään sekä nostaa esiin ansioituneita henkilöitä. Kriteereinä ovat arvopohjaisuus ja vaikuttavuus, kokonaisvaltainen viestintä sekä avoin keskustelu. Vuoden 2018 Ajatusjohtaja julkistetaan 15.11.2018 Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa.

Ahjo Communications ja Bonfire Agency ovat nimenneet kahdeksan ehdokasta Vuoden 2018 Ajatusjohtajaksi, mutta voittajaksi voi äänestää myös listan ulkopuolisia nimiä. Äänestys tapahtuu Bonfire.fi –sivustolla 15.-30.10.2018 välisenä aikana.

Vuoden Ajatusjohtaja 2018 –ehdokkaita ovat:

 

Päivitetty 31.10.2018: ÄÄNESTYS ON PÄÄTTYNYT!

 

 

Maria Sillanpää

Toimitusjohtaja, Perustajaosakas

Lisää vaikuttajalta Maria Sillanpää


Lisää kategoriasta Myynti ja markkinointi