Bonfire.fi

Vuoden 2020 Bisnesvaikuttaja & Vuoden 2020 Vastuullinen Bisnesteko valittu

Me Bonfirella uskomme, että tulevaisuuden liiketoiminnassa menestyvät ne henkilöt ja yritykset, jotka rakentavat visionsa ja arvojensa ympärille vahvaa ajatusjohtajuutta ja luottamusta.

Bonfire.fi –bisnesmedia & Bonfire Agency palkitsivat Vuoden 2020 Bisnesvaikuttajan sekä Vuoden 2020 Vastuullisen Bisnesteon. Palkitsemisen tavoitteena oli tuoda huomiota vastuulliseen liiketoimintaan, ajatusjohtajuuden rakentamiseen, kantaaottavaan ja vaikuttavaan viestintään sekä nostaa esiin näissä ansioituneita henkilöitä ja tekoja. Voittajat julkistettiin 1.12.2020 Bonfiren Instagram –livessä.

Yleisö sai vaikuttaa ehdokasasetteluun ehdottamalla omia suosikkejaan Vuoden 2020 Bisnesvaikuttajaksi ja Vuoden 2020 Vastuulliseksi Bisnesteoksi, joista Bonfire Agency asetti ehdolle kriteereihin sopivimmat henkilöt ja teot. Äänestys tapahtui ajalla 10.11–25.11.2020 Bonfire.fi –bisnesmedian sivuilla.

Lisäksi palkittiin Vuoden 2020 Aktiivisin Vaikuttaja sekä Vuoden 2020 Suosituin Sisältö Bonfire.fi-bisnesmedian osalta. Aktiivisin Vaikuttaja julkaisi eniten sisältöjä ja Suosituin Sisältö sai eniten lukukertoja.

”Jos koskaan, on tämä vuosi osoittanut miten tärkeässä roolissa muista välittäminen sekä vastuullisuus ovat osa inhimillistä liiketoimintaa. On ollut hienoa seurata johtajia, jotka ovat omilla kasvoillaan ja äänellään viestineet menestyksekkäästi läpi kriisin ja pitäneet toivoa yllä. Samoin olimme Bonfirella liikuttuneita kaikista niistä vastuullisista bisnesteoista, joita lukijamme ehdottivat meille mukaan äänestykseen”, sanoo Bonfiren toimitusjohtaja Laura Pääkkönen.

Bonfire onnittelee sydämellisesti kaikkia Vuoden Vaikuttaja –voittajia sekä –ehdokkaita!

Vuoden 2020 Bisnesvaikuttaja

Vuoden Bisnesvaikuttajana palkitaan henkilö, joka on omalla toiminnallaan edistänyt avointa keskustelua sekä ottanut kantaa oman toimialansa ajankohtaisiin asioihin. Kriteereinä ovat vaikuttavuus, kantaaottava viestintä sekä avoin keskustelu.

Vuoden 2020 Bisnesvaikuttajaksi yleisöäänestyksellä valittiin Noora Fagerström, co-founder, Jungle Juice Bar.

Vuoden 2020 Vastuullinen Bisnesteko

Vastuullisena Bisnestekona palkitaan teko, joka on nostanut ympäristö-, yhteiskunta- ja/tai liiketoimintavastuuta ja sen merkitystä esiin sekä vaikuttanut merkittävällä tavalla ympäristöön. Vastuullisuudella voidaan tarkoittaa taloudellista vastuuta, ympäristövastuuta tai sosiaalista vastuuta.
Vuoden 2020 Vastuulliseksi Bisnesteoksi yleisöäänestyksellä valittiin Telian #Yhdessä-kampanja
Kampanjan tarkoitus oli antaa ääni pienyrittäjille ja kannustaa sekä suurempia yrityksiä että kuluttajia tukemaan suomalaisia yrittäjiä koronakevään aiheuttaman talousahdingon yli.

Vuoden 2020 Suosituin Sisältö

Vuoden 2020 Suosituin Sisältö on Bonfire.fi –bisnesmediassa julkaistu uniikki artikkeli, joka on kerännyt eniten lukukertoja kuluneena vuonna. Tänä vuonna luetuin artikkeli oli: Johdon Agendalla 2020.

Vuoden 2020 Suosituimman Sisällön on kirjoittanut Riikka Tanner, johtaja, strategia ja liiketoiminnan kehitys, Melkki Oy.

Vuoden 2020 Aktiivisin Vaikuttaja

Vuoden 2020 Aktiivisin Vaikuttaja on henkilö, joka on omalla toiminnallaan tuonut rohkeasti esiin näkemyksiään, osallistunut keskusteluihin sekä kannustanut muita jakamaan ajatuksiaan somessa. Kriteereinä ovat oman julkaisemisen säännöllisyys, ajankohtaisiin aiheisiin kantaa ottaminen sekä muiden vaikuttajien sisällön kommentointi ja jakaminen.

Vuoden 2020 Aktiivisimmaksi Vaikuttajaksi valittiin Pasi Sillanpää, strategi, Kuudes Aisti Oy.

Bonfire

Lisää vaikuttajalta Bonfire


Lisää kategoriasta Johtaminen