Bonfire.fi

Vastaa Bonfire.fi-bisnesmedian strategiatyöhön liittyvään lukijakyselyyn!

Miltä Suomen roihuavin bisnesmedia näyttää tulevaisuudessa? Mediatoimiala muuttuu jatkuvasti, ja se on muuttunut myös Bonfire.fi-bisnesmedian kaksivuotiseen taipaleen aikana. Bonfire.fi haluaa katsoa rohkeasti tulevaisuuteen, joten vuoden alussa lähdimme tekemään Bonfire.fi -bisnesmedian strategiatyötä. Strategiatyön aikana selvitämme, miten Bonfire.fi voisi jatkossa palvella lukijoiden tarpeita entistä paremmin. Myös sinä voit vaikuttaa Bonfiren tulevaisuuteen vastaamalla lukijakyselyyn, johon pääset tästä linkistä. 

Vaikka media-ala on kohdannut viime aikoina haasteita, me näemme nämä haasteet ensisijaisesti mahdollisuuksina, joihin haluamme tarttua strategiatyön avulla. Strategiatyössä panostamme ensisijaisesti asiakaslähtöisyyteen. Haluamme ymmärtää, mitkä asiat tuottavat lukijoillemme arvoa, ja miten voisimme olla tuottamassa heidän arkeensa vielä enemmän arvoa entistä tulisempien bisnessisältöjen avulla.

Bonfiren tuore päätoimittaja Harri-Pekka Pietikäinen kirjoitti helmikuussa, että Bonfire.fi haluaa olla arvopohjaisen keskustelun alusta. Tähän pyrimme myös laadukkaan bisnesvaikuttajien verkostomme kautta, jotka tuottavat erilaisia sisältöjä Bonfireen. Heillä jokaisella on henkilökohtainen kulmansa tuottaa sisältöjä, ja oma tapansa tulkita ympäröivää maailmaa.

Visiomme perustuu siihen, että bisnesmedia on alustana parhaimmillaan kuin sampo. Se sylkee timantteja ja vaurastaa ympäristöään. 

Nyt sinulla on siis mahdollisuus vaikuttaa siihen, miltä Bonfire.fi-bisnesmedian tulevaisuus näyttää. Millaisia sisältöjä sinä haluaisit täältä lukea? Mikä tuottaa sinun elämääsi arvoa Bonfiressa? Mikä saa sinut palaamaan pariimme aina uudelleen ja uudelleen? Kerro se nyt meille!

Tästä pääset vastaamaan lukijakyselyymme. Vastaamiseen menee muutama minuutti, ja kysely on täysin anonyymi. Kiitos, että olet mukana tekemässä suomen roihuavinta bisnesmediaa! ?

Bonfire

Lisää vaikuttajalta Bonfire


Lisää kategoriasta Johtaminen