Bonfire.fi

Uramuotoilukurssi

Aku Varamäki ja Paula Helle

KENELLE?

Uramuotoilukurssi on tuki työuran pirullisiin ongelmiin. Se sopii tilanteisiin, joissa uran suuntaa on syytä tarkastella uudelleen ja löytää keinoja liikkua eteenpäin. Kurssista ovat saaneet apua niin ns. buffetpöytäongelman kanssa painiskelevat (liikaa uravaihtoehtoja) kuin työttömät ja uravaihdoksesta haaveilevatkin koulutustasoon ja lähtötilanteeseen katsomatta.

Kurssin voi ostaa itselle tai se voi olla työnantajan tuki työntekijälle muutostilanteessa.

MITÄ?

Uramuotoilukurssi on muotoiluprosessiin pohjautuva verkkokurssi, jossa osallistuja kehittää omaa työtään tai uraansa muotoiluprosessin ja -menetelmien avulla. 

Kurssi voidaan toteuttaa täysin etänä. Se koostuu lyhyistä videoista sekä tehtävistä, joita osallistuja voi suorittaa omaan tahtiinsa. Kurssin materiaalit ovat käytettävissä vuoden ajan rekisteröitymisestä. Lisäksi kurssilaisten tukena on osallistujien oma Facebook-ryhmä.

HYÖDYT

Kurssi auttaa tunnistamaan omia työhön liittyviä ja elämäntilanteeseen liittyviä toiveita, arvoja ja odotuksia, näkemään uusia mahdollisuuksia muuttuvassa maailmassa, ja auttaa tekemään kokeiluja, joilla työn uusi suunta aukeaa. Lopputuloksena on konkreettinen urasuunnitelma sekä neuvokkaan ongelmanratkaisijan mindset.

Osallistuja

 

TUTKITTU JA OSALLISTUJIEN SUOSITTELEMA 

Workday Designers on järjestänyt uramuotoilukursseja työpajamuotoisina, verkossa ja näiden hybriditoteutuksina vuodesta 2017 lähtien useille sadoille osallistujille. Osallistujat ovat olleet sekä yksityishenkilöitä että yritysasiakkaita. Kursseilla on mitattu osallistujien uratavoitteiden selkeyttä, ymmärrystä siitä miten niitä kohti voi edetä sekä luottamusta omiin kykyihin, ja arvosana on noussut keskimäärin 3.0:sta 4.1:ään (asteikolla 1-5). Kurssin Net Promoter Score (NPS) on 62.

”Erityisen hyvää oli konkreettisten suunnitelmien tekeminen, eli prosessi ei jää vain haaveilun tasolle. – – Suosittelen kaikille, jotka haluavat miettiä elämänsä suuntaa ja sisältöä.” Osallistuja

“Uramuotoilukurssin tehtävät ovat selkeitä ja tuntuvat jäsentävän ajattelua uudella tavalla. Suurkiitos urapolkuni uudistamisesta, Workday Designers!” Osallistuja

KOULUTTAJAT

Aku Varamäki ja Paula Helle ovat työpäivämuotoilijoita. Heidän yrityksensä Workday Designers on työelämän muotoilutoimisto, joka auttaa yksilöitä ja organisaatioita kehittämään muutoskyvykkyyttään ja työntekijäkokemusta.

Aku ja Paula tekevät ihmisistä neuvokkaita työelämän pirullisten ongelmien ratkaisijoita ja opettavat työelämätaitoja, joiden avulla ihmiset voivat jatkuvasti kehittää työtään ja itseään.

Hinta 95€, sis. alv.

 

Lisätietoja info@bonfire.fi

Aku Varamaki

Aku Varamäki

Workday Designers

Työpäivämuotoilija

Aku on innostava muutosagentti ja paremman työelämän puolestapuhuja. Akulla on kokemusta erityisesti sosiaalisen median strategisesta kehittämisestä sekä liiketoiminnan kehittämisestä konsulttina ja yrittäjänä. Akun kirja Future Proof - tulevaisuuden työkirja ilmestyi helmikuussa 2019.

Lisää vaikuttajalta Aku Varamäki


Lisää kategoriasta Tulevaisuus