Bonfire.fi

Työ muuttuu – työkalujen seuraava aikakausi

Yhteistyössä Gapps

Olin Gappsin CEO Kasper Pöyryn vieraana webinaarissa, jossa keskustelimme työkalujen ja työympäristöjen kehittymisestä. Webinaarissa pohdimme mm. sitä, miten teknologian kehittyminen näkyy konkreettisesti päivittäin käytettävissä työkaluissa ja -välineissä. Uusimpien teknologioiden hyödyntäminen ei ole enään vain edelläkävijäyritysten ja teknologiatalojen mahdollisuus, vaan potentiaalia löytyy lähes kaikille. Jaoin myös omat vinkkini siihen, kuinka yritys voi lähteä liikkeelle halutessaan tutkia teknologian mahdollisuuksia työympäristöjen ja työkalujen kehittämisessä.

Gappsin webinaarisarjan seuraavassa osassa Kasper Pöyry jatkaa keskustelua työn muutoksesta Nesteen viestintä- ja brändimarkkinointijohtajan Kaisa Lipposen kanssa. Silloin aiheena sisäisen viestinnän ja työtapojen kehitys osana laajempaa, ulospäin näkyvää muutosta brändiin ja viestintään. Webinaari järjestetään tiistaina 16.4. klo 8-8.30. Ilmoittaudu mukaan täältä.

Antti Merilehto

Antti Merilehto

Merilehto

AI-tietokirjailija, Speaker and consultant

Antti Merilehto toimi aiemmin Googlella ja maajohtajana Finch Finlandilla. Nykyisessä työssään Houston Analyticsissa hän vastaa yhtiön kasvusta. Ulkomailla vietettyjen vuosien aikana Merilehto on ehtinyt kartuttaa näkemystään erilaisista kulttuureista, markkinoista ja digitaalisen myynnin rakentamisesta. Hänen kirjansa Tekoäly – matkaopas johtajalle oli vuoden 2018 myydyin bisneskirja Suomessa.

Lisää vaikuttajalta Antti Merilehto


Lisää kategoriasta Tulevaisuus