Bonfire.fi

Things+ podcast: Luovuuden opettaminen ja manipulaatio. Vieraina: Susanna Laanikari ja Satu Rekonen (S2E8)

https://soundcloud.com/thingspluspod/s2e8-luovuuden-opettaminen-ja-manipulaatio-vieraina-susanna-laanikari-ja-satu-rekonen

Mahtavassa jaksossa vieraina Susanna Laanikari, joka parantaa Ideanilla ja sen asiakkailla kulttuuria ja kokemuksia; sekä Satu Rekonen, joka tutkii monialaista yhteistyötä ja luvuuden hyödyntämistä organisaatioissa, jotka eivät perinteisesti toimi luovasti.

Keskustelussa päädytään pohtimaan itsensä tuntemisen tärkeyttä, epävarmuuden sietämistä, psykologisen turvallisuuden tunnetta ja omien kokemusten ja tunteiden jakamisen tärkeyttä. Petri on todella kotonaan aiheen kanssa.

Things+ porukasta tällä kertaa mukana Ulla Jones ja Petri LattuSampo Axelsson ja Liisa Holma pusaavat maailmaa valmiiksi toisaalla.

Ihana jakso!! Kuuntele!!!

—-

Things+ on podcast, jossa havainnoidaan vapaamuotoisten keskustelujen kautta käynnissä olevaa murrosta. Sitä tulkitaan liiketoiminnan, designin ja strategian lähtökohdista.

Näkökulmat ovat moninaisia ja keskustelijoiden kokemuspohja laaja, mutta kaiken yhdistävät tekijät ovat uteliaisuus ja empatia.

Team Things+:
Petri Lattu (creative strategist, Marketing Clinic) katsoo tulevaisuuksiin ja muotoilee niistä uusia ja parempia.
Liisa Holma (offering lead, customer experience design & innovation, Marketing Clinic) rakentaa organisaatioille uutta ja merkityksellisempää tapaa toimia.
Ulla Jones (customer experience lead, DNA) johdattaa yritysten design-kyvykkyyksiä uudelle tasolle.
Sampo Axelsson (head of strategy, Miltton Creative) yhdistää designin ja markkinoinnin, kokemuksen ja brändin rinnakkaiset todellisuudet.

Näkökulmien moninaisuutta vahvistetaan edelleen vierailevilla keskustelijoilla.

Kuuntele itsellesi sopivimmalla alustalla:
Spotify
Soundcloud
iTunes

Osallistu keskusteluun:
twitter.com/thingspluspod

Liisa Holma profiilikuva

Liisa Holma

Un/known

CEO

Autan johtajia muovaamaan ja luomaan strategioita, jotka tarjoavat organisaatiolle selkeän ja innostavan suunnan. Ongelmanratkaisu on osaamiseni ydintä. Olen työskennellyt strategiarooleissa ja johtanut muutoshankkeita niin suurissa kuin pienissäkin yrityksissä. Minulla on myös kokemusta johtoryhmä- ja hallitustyöstä. Työssäni yhdistelen perinteisiä strategia- ja analyysityökaluja uuteen johtamisosaamiseen ja ihmiskeskeisiin työtapoihin. Näkemykseni mukaan onnistumiseen tarvitaan hyvän suunnitelman ja innostavan tavoitteen lisäksi yhteinen selkeys sekä toimiva kulttuuri. Kirjoitan kirjaa B2B-asiakaskokemuksesta yhdessä neljän muun alan asiantuntijan kanssa. Alma Talent julkaisee kirjan maaliskuussa 2021.

Lisää vaikuttajalta Liisa Holma


Lisää kategoriasta Työhyvinvointi