Bonfire.fi

Things+ podcast: Kauden loppu ja oppiminen (S1E10)

https://soundcloud.com/thingspluspod/s1e10-kauden-loppu-ja-oppiminen

Things+ ensimmäisen kauden viimeisessä jaksossa mietitään plussien (Petri Lattu, Liisa Holma, Ulla Jones, Sampo Axelsson) kesken mitä olemme oppineet viimeisten kuukausien aikana, niin työssä kuin muussa elämässä.

Vedämme yhteen lankoja koko kaudesta ja suremme mikrofonimme lyhyttä taivalta. Juhlistamme syntymäpäivää. Olo on samanaikaisesti haikea ja tyytyväinen. Podia on ollut hauskaa tehdä, vaikka se on hetkittäin vaatinut enemmän kuin mitä etukäteen osasimme ajatella.

Suunnitelmissa on uusi kausi syksyllä, hieman maltillisemmalla julkaisuaikataululla. Mutta palataan siihen kesän jälkeen.

Kiitos teille kaikille, jotka olette podcastia kuunnelleet. Oli ilo.

—-

Things+ on podcast, jossa havainnoidaan vapaamuotoisten keskustelujen kautta käynnissä olevaa murrosta. Sitä tulkitaan liiketoiminnan, designin ja strategian lähtökohdista.

Näkökulmat ovat moninaisia ja keskustelijoiden kokemuspohja laaja, mutta kaiken yhdistävät tekijät ovat uteliaisuus ja empatia.

Team Things+:
Petri Lattu (head of strategy, Dunning, Kruger & Associates) katsoo tulevaisuuksiin ja muotoilee niistä uusia ja parempia.
Liisa Holma (experience transformation lead, Tieto) rakentaa organisaatioille uutta ja merkityksellisempää tapaa toimia.
Ulla Jones (customer experience lead, DNA) johdattaa yritysten design-kyvykkyyksiä uudelle tasolle.
Sampo Axelsson (head of strategy, Miltton Creative) yhdistää designin ja markkinoinnin, kokemuksen ja brändin rinnakkaiset todellisuudet.

Näkökulmien moninaisuutta vahvistetaan edelleen vierailevilla keskustelijoilla.

Kuuntele itsellesi sopivimmalla alustalla:
Spotify
Soundcloud
iTunes

Osallistu keskusteluun:
twitter.com/thingspluspod

Liisa Holma profiilikuva

Liisa Holma

Un/known

CEO

Autan johtajia muovaamaan ja luomaan strategioita, jotka tarjoavat organisaatiolle selkeän ja innostavan suunnan. Ongelmanratkaisu on osaamiseni ydintä. Olen työskennellyt strategiarooleissa ja johtanut muutoshankkeita niin suurissa kuin pienissäkin yrityksissä. Minulla on myös kokemusta johtoryhmä- ja hallitustyöstä. Työssäni yhdistelen perinteisiä strategia- ja analyysityökaluja uuteen johtamisosaamiseen ja ihmiskeskeisiin työtapoihin. Näkemykseni mukaan onnistumiseen tarvitaan hyvän suunnitelman ja innostavan tavoitteen lisäksi yhteinen selkeys sekä toimiva kulttuuri. Kirjoitan kirjaa B2B-asiakaskokemuksesta yhdessä neljän muun alan asiantuntijan kanssa. Alma Talent julkaisee kirjan maaliskuussa 2021.

Lisää vaikuttajalta Liisa Holma


Lisää kategoriasta Myynti ja markkinointi