Bonfire.fi

Things+ podcast: Itsetuntemus itseohjautuvuuden supervoimana. Vieraina Nina Karlsson & Heli Backman

https://soundcloud.com/thingspluspod/s2e10-itsetuntemus-itseohjautuvuuden-supervoimana-vieraina-nina-karlsson-heli-backman

Things+ podcastin toisen kauden viimeisessä jaksossa päästään koko kauden kantavan teeman alkulähteille, eli ihmisten moderniin johtamiseen ja valmentamiseen (coaching).

Vieraina jaksossa Energiavalmennuksen Nina Karlsson ja Heli Backman, jotka osaavat avata loistavasti yksilön ja organisaation motivaation ja energian taustoja, ja sitä miten niihin voi vaikuttaa johtamalla. Nina ja Heli ovat käyneet tutustumassa myös siihen, miten hollantilainen terveysalanyritys Buurtzorg käyttää valmennusta itseohjautuvien tiimien mahdollistamiseen.

Äänessä Thingsplussista Sampo, Ulla ja Liisa.

Jakson lopussa sekoillaan siitä jatkuuko toinen kausi vielä vai ei. Oikea vastaus on, että tämä on kauden viimeinen jakso, ja palaamme takaisin 3. kauden kanssa keväällä 2020. Hyvää uutta vuotta ystävillemme!

—-

Things+ on podcast, jossa havainnoidaan vapaamuotoisten keskustelujen kautta käynnissä olevaa murrosta. Sitä tulkitaan liiketoiminnan, designin ja strategian lähtökohdista.

Näkökulmat ovat moninaisia ja keskustelijoiden kokemuspohja laaja, mutta kaiken yhdistävät tekijät ovat uteliaisuus ja empatia.

Team Things+:
Petri Lattu (creative strategist, Marketing Clinic) katsoo tulevaisuuksiin ja muotoilee niistä uusia ja parempia.
Liisa Holma (offering lead, customer experience design & innovation, Marketing Clinic) rakentaa organisaatioille uutta ja merkityksellisempää tapaa toimia.
Ulla Jones (customer experience lead, DNA) johdattaa yritysten design-kyvykkyyksiä uudelle tasolle.
Sampo Axelsson (head of strategy, Miltton Creative) yhdistää designin ja markkinoinnin, kokemuksen ja brändin rinnakkaiset todellisuudet.

Näkökulmien moninaisuutta vahvistetaan edelleen vierailevilla keskustelijoilla.

Kuuntele itsellesi sopivimmalla alustalla:
Spotify
Soundcloud
iTunes

Osallistu keskusteluun:
twitter.com/thingspluspod

Liisa Holma profiilikuva

Liisa Holma

Un/known

CEO

Autan johtajia muovaamaan ja luomaan strategioita, jotka tarjoavat organisaatiolle selkeän ja innostavan suunnan. Ongelmanratkaisu on osaamiseni ydintä. Olen työskennellyt strategiarooleissa ja johtanut muutoshankkeita niin suurissa kuin pienissäkin yrityksissä. Minulla on myös kokemusta johtoryhmä- ja hallitustyöstä. Työssäni yhdistelen perinteisiä strategia- ja analyysityökaluja uuteen johtamisosaamiseen ja ihmiskeskeisiin työtapoihin. Näkemykseni mukaan onnistumiseen tarvitaan hyvän suunnitelman ja innostavan tavoitteen lisäksi yhteinen selkeys sekä toimiva kulttuuri. Kirjoitan kirjaa B2B-asiakaskokemuksesta yhdessä neljän muun alan asiantuntijan kanssa. Alma Talent julkaisee kirjan maaliskuussa 2021.

Lisää vaikuttajalta Liisa Holma


Lisää kategoriasta Johtaminen