Bonfire.fi

Things+ podcast: Asuminen ja yhdessä kehittäminen – vieraana Anna Tapio

https://soundcloud.com/thingspluspod/asuminen-ja-yhdessa-kehittaminen-vieraana-anna-tapio-s3e04

Asuntomessut täyttävät tänä vuonna 50 vuotta. Messujen historia on todellinen läpileikkaus aikakausien asumisen realiteeteista ja aspiraatioista, uusvanhoista pakettikartanoista yhteiskäyttöautoihin.

Keskustelemme ’edestä huutelijaksi’ itsensä luonnehtivan, Suomen Asuntomessujen toimitusjohtajan, Anna Tapion kanssa suomalaisten asumisen tarpeiden muutoksesta, fyysisten rakennusten rajoitteista ja muunneltavuuspaineesta.

Opimme myös, miksi Anna on palvelumuotoilun puolestapuhuja. Hän pitää konkreettista esimerkittämistä ja oivalluttamista tärkeinä ajattelun ja lopulta käyttäytymisen muokkaajina. Pienikin messuilta saatu kestävän kehityksen idean poikanen, saattaa poikia rohkeita valintoja mitä yllättävimmissä paikoissa ja se jos mikä, sanoo Anna, on palkitsevaa.

Äänessä Things+ jengistä Petri, Ulla ja Liisa.

————–

Things+ on podcast, jossa havainnoidaan vapaamuotoisten keskustelujen kautta käynnissä olevaa murrosta. Sitä tulkitaan liiketoiminnan, designin ja strategian lähtökohdista.

Näkökulmat ovat moninaisia ja keskustelijoiden kokemuspohja laaja, mutta kaiken yhdistävät tekijät ovat uteliaisuus ja empatia.

Team Things+:
Petri Lattu (creative strategist, Marketing Clinic) katsoo tulevaisuuksiin ja muotoilee niistä uusia ja parempia.
Liisa Holma (offering lead, customer experience design & innovation, Marketing Clinic) rakentaa organisaatioille uutta ja merkityksellisempää tapaa toimia.
Ulla Jones (customer experience lead, DNA) johdattaa yritysten design-kyvykkyyksiä uudelle tasolle.
Sampo Axelsson (head of strategy, Miltton Creative) yhdistää designin ja markkinoinnin, kokemuksen ja brändin rinnakkaiset todellisuudet.

Näkökulmien moninaisuutta vahvistetaan edelleen vierailevilla keskustelijoilla.

Kuuntele itsellesi sopivimmalla alustalla:
Spotify
Soundcloud
iTunes

Osallistu keskusteluun:
twitter.com/thingspluspod

Liisa Holma profiilikuva

Liisa Holma

Un/known

CEO

Autan johtajia muovaamaan ja luomaan strategioita, jotka tarjoavat organisaatiolle selkeän ja innostavan suunnan. Ongelmanratkaisu on osaamiseni ydintä. Olen työskennellyt strategiarooleissa ja johtanut muutoshankkeita niin suurissa kuin pienissäkin yrityksissä. Minulla on myös kokemusta johtoryhmä- ja hallitustyöstä. Työssäni yhdistelen perinteisiä strategia- ja analyysityökaluja uuteen johtamisosaamiseen ja ihmiskeskeisiin työtapoihin. Näkemykseni mukaan onnistumiseen tarvitaan hyvän suunnitelman ja innostavan tavoitteen lisäksi yhteinen selkeys sekä toimiva kulttuuri. Kirjoitan kirjaa B2B-asiakaskokemuksesta yhdessä neljän muun alan asiantuntijan kanssa. Alma Talent julkaisee kirjan maaliskuussa 2021.

Lisää vaikuttajalta Liisa Holma


Lisää kategoriasta Tulevaisuus