Bonfire.fi

Tervetuloa Bonfiren nuotiolle, Bisneskirjapiiri!

BKP eli Bisneskirjapiiri on Riikka Tannerin lanseeraama yhteisö, jossa on jo yli 600 jäsentä. Bisneskirjallisuuden ympärille rakentuva yhteisö toimii ensisijaisesti BKP-tapahtumien kautta, joita on järjestetty jo toistakymmentä. Tämän lisäksi Bisneskirjapiirin ytimeen kuuluu myös kirja-arvostelut sekä avoin keskustelu liike-elämää käsittelevästä kirjallisuudesta.

Keväällä 2021 BKP siirtyy Bonfire.fi-bisnesmedian alle ja samalla Bonfire ottaa vastuulleen myös konseptin kehittämisen ja BKP-tapahtumien toteuttamisen. Jo olemassa oleville BKP-jäsenille tämä tarkoittaa entistä monipuolisempaa sisältöä.

”Bisneskirjapiirin tavoitteena on alusta asti ollut tuoda yhteen tietyistä teemoista ja aiheista kiinnostuneet johtajat ja asiantuntijat ja herättää kirjojen teemat eloon keskustelun ja kokemusten vaihtamisen kautta. Syksyllä 2019 perustetun bisneskirjapiirin suosio on yllättänyt varmaan meidät kaikki. Olen onnellinen siitä, että yhdistämällä voimat Bonfiren kanssa voimme jatkossakin luoda ainutkertaisia kokemuksia BKP:n jäsenille ja uusille lukijoille. Samalla mahdollistamme konseptin kehittämisen ja viemisen kokonaan uudelle tasolle.” –Riikka Tanner, Bisneskirjapiirin perustaja

“Riikka Tanner on koonnut yhteisön, jolla on potentiaalia kasvaa yhdeksi Suomen merkittävimmäksi kirjayhteisöksi. Bisneskirjallisuus kiinnostaa suuresti ja sen ympärillä halutaan käydä aktiivista ja monisuuntaista keskustelua. Bonfire haluaa kasvattaa BKP:n liekkiä suuremmaksi ja sytyttää sen ympärille roihun, joka voisi tuoda yhteen, ei pelkästään kustantajat, kirjailijat ja lukijat, vaan myös yrityspäättäjät ja yhteiskunnan vaikuttajat.”Harri-Pekka Pietikäinen, päätoimittaja, Bonfire.fi-bisnesmedia

Seuraava BKP-tapahtuma järjestetään keskiviikkona 28.4. klo 15 virtuaalitoteutuksena. Tällöin vieraaksi saapuu Radikaali uudistuminen – Miten johtaa muutoksessa -kirjan (Kauppakamari 2021) kirjoittaja Nando Malmelin. Häntä haastattelee Bonfire.fi-bisnesmedian päätoimittaja Harri-Pekka Pietikäinen.

Pääset ilmoittautumaan tapahtumaan täältä.

Bonfire

Lisää vaikuttajalta Bonfire


Lisää kategoriasta Tulevaisuus