Bonfire.fi

Teknologiapolkuja: Kun teknologiaa käyttävät kaikki, myös sen kehittäjiltä kaivataan moninaisuuden huomioimista- Vieraina Nina Nissilä ja Riikka Lindroos-Järvitalo

Kaupallinen yhteistyö: Accenture

Teknologiaa kehitetään ihmistä varten. Chattirobotit helpottavat monen elämää, mutta voivat lievittää jopa yksinäisyyttä. Julkishallinnossa teknologiaa kehitetään saavutettavuus ja käytettävyys edellä. Työn mittakaava on valtava, kun käyttäjinä ovat kaikki suomalaiset.

Kelan johtaja Nina Nissilä kertoo, että odottaa innolla anonyymin rekrytoinnin käyttöön ottamista. Riikka Lindroos-Järvitalolle työn merkityksellisyys on tärkeää ja sellaista työtä hän on päässyt tekemään asiakasrajapinnan tekoälyn ja ohjelmistorobotiikan tuoteomistajana Kelassa.

”On myös tärkeää, että meillä on eri-ikäisiä esimiehiä. Meillä on nuorempia sekä kuudenkympin paremmalla puolella olevia. Sekin oli asia, mihin piti kiinnittää huomiota organisaatiouudistusta tehtäessä.” – Nina Nissilä

Kuuntele lisää Teknologiapolkuja täällä!

Milja Köpsi

Ohjelmisto- ja e-business ry

#mimmitkoodaa-ohjelman vetäjä

#mimmitkoodaa ohjelman vetäjä, ihan oikea ritari. Tärkeät jutut elämässä mm. inhimillisyys, ihmiset, tasa-arvo, diversiteetti sekä elinikäinen oppiminen.

Lisää vaikuttajalta Milja Köpsi


Lisää kategoriasta Kestävä kehitys