Bonfire.fi

Teknologiapolkuja: Asenteita muuttamalla saadaan työhön palkattua parhaat tekijät – Vieraina Maija Hovila ja Vilma Blomberg

Kaupallinen yhteistyö: Accenture

Data auttaa meitä ymmärtämään ihmisten tapoja toimia. Kyberturvallisuus ei ole ainoastaan koodaushaasteita ja teknistä osaamista, vaan tietoturvasta tulee osata kertoa kaikille ymmärrettävällä tavalla. Teknologia-alan työntekijöiden taustoilta ja osaamiselta tulisi uskaltaa vaatia erilaisia asioita kuin ennen.

KONEen Chief Analytics Officer Maija Hovila pitää ensisijaisena, että pääsee rekrytoimaan tehtävään parhaan tekijän. KONEen Solution Design Owner Vilma Blomberg tunnistaa työelämästä tilanteita, joissa häneen kohdistuu nuorena naisena ennakko-olettamuksia – mutta hän on valmis todistamaan ne vääriksi.

”Yksi asia mihin olen rakastunut teknologia-alalla on se, että täällä ihmiset tuntuvat olevan aina valmiita kuuntelemaan uusia näkökulmia ja ideoita.” – Vilma Blomberg

Kuuntele lisää Teknologiapolkuja täällä!

Milja Köpsi

Ohjelmisto- ja e-business ry

#mimmitkoodaa-ohjelman vetäjä

#mimmitkoodaa ohjelman vetäjä, ihan oikea ritari. Tärkeät jutut elämässä mm. inhimillisyys, ihmiset, tasa-arvo, diversiteetti sekä elinikäinen oppiminen.

Lisää vaikuttajalta Milja Köpsi


Lisää kategoriasta Kestävä kehitys