Bonfire.fi

Bisnesvaikuttajiemme videoterveiset Suomeen saapuvalle Barack Obamalle

Dear Mr. Obama, welcome to Finland! Let our business influencers to tell you why Finland is the best country in the world for business.

These six influencers know how to rock Finland: Hjallis Harkimo, Kai Kaasalainen, Kaisa Lipponen, Antti Merilehto, Elina Koivumäki and Camilla Tuominen.

Kuusi eri alojen bisnesvaikuttajaa kertoo Suomeen saapuvalle Barack Obamalle oheisella Bonfire.fi -bisnesmedian videolla, miksi Suomi on maailman paras paikka tehdä bisnestä. Yhdysvaltain 44. presidentti Barack Obama vierailee Suomessa torstaina 27.9.

Yrittäjä ja kansanedustaja Hjallis Harkimo kertoo videolla Obamalle, kuinka Suomessa rakastetaan yrittäjyyttä: “Jos sinulla on idea, täällä olet vapaa kokeilemaan sitä”.

Antti Merilehto, tekoälyn asiantuntija ja Vuoden puhuja 2018, kertoo Obamalle Suomen “sanoinkuvaamattoman hienosta” koulutusjärjestelmästä.

Nesteen viestintäjohtaja Kaisa Lipponen julistaa Suomessa asuvan maailman parhaat viestintä- ja markkinointiosaajat. “Käytämme luovuuttamme ja rohkeuttamme isojen asioiden, kuten ilmastonmuutoksen torjumiseen” Lipponen linjaa.

Tamron toimitusjohtaja Kai Kaasalainen vakuuttaa Obamalle, että olemme erittäin päteviä saamaan asioita aikaan – olipa kyseessä sitten bisnestapahtuma tai toimiva yhteiskuntarakenne.

Juristi ja yrittäjä Elina Koivumäki kertoo, että vahvuutemme ovat ihmiset. “Kun suomalainen lupaa jotakin, siihen voi todella luottaa. Kun suomalainen avaa sinulle sydämesi, hän on lojaali kumppani koko bisnessuhteenne ajan.” Koivumäki varoittaa Obamaa pilke silmäkulmassa myös suomalaisten kuivasta, mutta yllättävästä huumorintajusta.

“Kun katsot meitä, saatat kuvitella että olemme sulkeutuneita ja ujoja. Tosiasiassa olemme hyväsydämisiä ja luotettavia”, kertoo tunneguru Camilla Tuominen.

Mikä voisikaan olla parempi ympäristö bisnekselle kuin hyväsydämiset ja luotettavat ihmiset?

 

Maria Sillanpää

Toimitusjohtaja, Perustajaosakas

Lisää vaikuttajalta Maria Sillanpää


Lisää kategoriasta Johtaminen