Bonfire.fi

Pelialalla ollaan uteliaita uusille ajatuksille – Vieraina Celine Pasula ja Tiina Mäkelä

Kaupallinen yhteistyö: Accenture

Pelialalla hyvä työkulttuurin rakentaminen ja luovuuden ruokkiminen ovat olleet puheenaiheena jo pitkään. Alalla päädytään usein intohimosta: pelaajat ovat tiivis yhteisö, joka synnyttää tulevaisuuden peliartisteja, -ohjelmoijia ja suunnittelijoita.

Ubisoftin Suomen studion toimitusjohtaja Celine Pasula on tehnyt merkittävän uran pelien parissa, mutta on päätynyt alalla vahingossa. Hän näkee pelialan nuoruus on myös sen vahvuus – työyhteisöissä ollaan avoimia uusille ideoille ja ajatuksille.

Tiina Mäkelä työskentelee Ubisoftilla apulaistuottajana, ja hän on opiskellut liiketaloutta pelialan uraa ajatellen. Tuottajana Mäkelä saa mahdollistaa toisten työtä, ja parhaimmillaan tuotanto pyörii niin sujuvasti, että sitä ei edes huomaa.

“Meidän on tärkeä tiedostaa, millaista se monimuotoisuus on. Jos me ollaan silmät kiinni, silloin ei tapahdu mitään muutosta. Toivottavasti me muistetaan katsoa ympärillemme, eikä vaan totuta siihen mikä se vallitseva tilanne on.” – Celine Pasula

Kuuntele lisää Teknologiapolkuja-podcastia täällä!

Milja Köpsi

Ohjelmisto- ja e-business ry

#mimmitkoodaa-ohjelman vetäjä

#mimmitkoodaa ohjelman vetäjä, ihan oikea ritari. Tärkeät jutut elämässä mm. inhimillisyys, ihmiset, tasa-arvo, diversiteetti sekä elinikäinen oppiminen.

Lisää vaikuttajalta Milja Köpsi


Lisää kategoriasta Kaupallinen yhteistyö