Bonfire.fi

Olette ansainneet toisenne

Muistan, kun tapasin toisen teistä 90-luvun lopulla. Teit minuun vaikutuksen salaperäisyydelläsi ja moniulotteisella luonteellasi. Minusta tuntui jo silloin täysin mahdottomalta tehtävältä selvittää kaikki salaisuutesi, eikä mielipiteeni ole kahden vuosikymmenen aikana muuttunut.

Tiesin myös heti tavatessamme, että ystävyytemme tulee kestämään. Ja niin se on kestänytkin. Löydän sinusta vuosittain uusia näkökulmia ja ajatuksia. Osa niistä haastaa toistuvasti käsityksiäni, osa taas vahvistaa yhteenkuuluvuuden tunnetta kanssasi. Yhtä kaikki, ei ole tullut tylsää hetkeä vielä kanssasi. Olemme kokeneet yhdessä niin monta seikkailua, onnistumista, ja tietenkin pakollisia karikoita. Kokemuksia, jotka ovat hitsanneet meidät yhteen.

Olet myös onnistunut uudistumaan ihmisten silmissä tasaisin väliajoin, ja luonteellesi ominaisesti innostat ihmisiä sepittämään upeita tarinoita saavutuksistasi. Kuten jo tavatessamme arvasin, tulet löytämään kumppanin, joka arvostaa jokaista uurretta kokemuksiesi kartalla. Kumppanin, joka täydentää kunnianhimoista, mutta välillä hieman liikaakin unelmissa elävää persoonaasi. Tarvitsit juuri tällaisen partnerin, joka ohjaa sinua välillä yläpilvistä kohti konkretian kenttää.

Ja siinä sinä nyt olet. Täydellinen pari ystävälleni. Me tapasimme kunnolla vasta muutama vuosi sitten, yhteisten tuttujemme kautta. Taisipa yhdellä niistä olla sormet pelissä, että kohtasitte juuri sinä iltana. Ja onneksi kohtasitte. Kohtalolla on tapana johdattaa oikeat asiat yhteen, eikä tämäkään kerta todistanut tätä vääräksi.

Vaikkemme olekaan tunteneet toisiamme aivan niin pitkään, kuin yhteistä tuttavaamme, olen vakuuttunut siitä, että olet juuri oikea pari ystävälleni. Luonteeltasi olet suoraviivaisempi, ratkaisukeskeisempi ja kilpailuhenkisempi, mutta jotenkin te vain täydennätte toisianne yliluonnollisella tavalla.

Sinun tavoitteellisuutesi puhuttelee minun lisäkseni monia muitakin tuttaviamme, ja olemme hieman teidän selkien takana puhuneetkin siitä, miten molemmat saatte toisistanne parhaat puolet esiin. Hyvän ystäväni maalaileva, innostavaan ideointiin taipuva persoona saa takuulla tukea sinun käytännönläheisestä, mutta kunnianhimoisesta tavasta toimia. Unelmapari, mitä suuremmissa määrin!

Hyvä ystäväni markkinointi. Olet todellakin löytänyt itsellesi kumppanin, jonka halusinkin sinun löytävän. Uudempi tuttavani myynti. Ai että. Emme ole kaikesta olleet aina samaa mieltä, mutta pidänkin haastavista tyypeistä, jotka eivät päästä kavereitaan liian helpolla. Tiedän, että tulette tekemään eeppisiä asioita yhdessä. Voin vain kuvitella teidät rakentamassa alalle uusia toimintatapoja. Näen jo silmissäni, miten määrittelette alan asiantuntijoiden osaamisvaatimukset, kehitätte tulospohjaisen laskutuksen mallit, näytätte niille epäilijöille närhen munat, jotka vielä viitsivät väittää, ettei markkinointi mahdu hallitusten esityslistoille.

Minä, kuten kaikki muutkin täällä, olemme aidosti onnellisia ja innoissamme liitostanne. Rakentakaa rohkeasti uusia tekemisen tapoja, haastakaa toistenne työmalleja, kysykää asiakkailtanne, miksi teistä pidetään. Rikkokaa turhat, ahtaat siilot, ja kokoontukaa saman pöydän ja tavoitteiden äärelle. Ette voi muuta kuin voittaa!

Toivotan teille upeaa tulevaisuutta yhdessä, rikkaita päiviä, viikkoja, kuukausia ja kvartaaleita. Sekä tietenkin paljon uusia, uskollisia ja hyvin maksavia asiakkaita.

Petri Matero

Materock Oy

Markkinoinnin ja myynnin rockstara™

Petri Matero on markkinoinnin, myynnin ja konseptien monitaituri, joka tuli tutuksi koko kansalle Jaajo Linnonmaan luotsaamasta Diilistä vuonna 2021, ylettyen kisan finaalissa toiseksi. Matero on noussut viime vuosina varsinkin LinkedInissä seuratuksi mielipidevaikuttajaksi, joka herättää aktiivista keskustelua itsensäjohtamisen, myynnin ja markkinoinnin aiheita yhdistävillä sisällöillään. Matero konsultoi ja toteuttaa yritysten markkinoinnin ja myynnin tarpeita. Matero on myös kysytty valmentaja sekä puhuja yritysten ja asiantuntijoiden tilaisuuksissa. Tällä hetkellä Matero kehittää markkinoinnin ulkoistuspalveluita yrittäjävetoisille yrityksille. Matero on aktiivinen Pelastakaa Lapset -järjestön toiminnassa, sekä vaikuttaa muusikkona, artistien sekä asiantuntijoiden brändimanagerina ja puhujana. Matero on myös Pohjoismaiden suurimman soitintapahtuman Helsinki Tonefestin, sekä Tonefest Guitar Gallery -liikkeen perustaja ja Viikonlopun Tapahtumat Suomi Oy:n toinen perustaja.

Lisää vaikuttajalta Petri Matero


Lisää kategoriasta Myynti ja markkinointi