Bonfire.fi

Nordic Business Forum 2018 – Fanitalous toi Obaman Suomeen

Fanitalous toi Barack Obaman Suomeen. Nordic Business Forum 2018 -lavalla nähtiin 13 bisnesrokin tähteä ja jäätävää lavakarismaa. Bisnessempat ovat muuntautumassa fanitapahtumiksi. Kyse on jännittävästä globaalista ilmiöstä, jonka mahdollistaa some ja internet.

Internet ja some ovat mahdollistaneet ajatusten ja ideoiden nopean jakelun sekä ilmiöiden syntymisen. Mutta ihmisten into tavata staroja ja toisiaan on edelleen vahvaa. Ihmiset ovat uniikkeja kappaleita kopioitujen ideoiden maailmassa. Siksi ihmisen kohtaamisella on arvo. Sen vuoksi me näemme kohtaamistapahtumien kasvavan yhä suuremmiksi.

Digitaaliset välineet synnyttävät isoja tietoisuuden aaltoja, mutta ihminen haluaa tavata toisen. Tapaamisissa siirtyy energiaa. Siitähän näissä on kyse. Isojen starojen Meet & Greet -liput ensi vuoden tapahtumaan on jo myyty.

Minulla on ehdotus Nordic Business Forumille. Kannattaisiko vaihtaa nimeä? Comic-Con-, Worldcon- ja Tubecon-kansat näyttävät mallia.

 

Christina Forsgård

Christina Forsgård

Netprofile

Founder

Christina Forsgård on viestinnän uranuurtaja, SLUSHin kummitäti, joulupukin äiti ja teknologianörtti. Yrityksensä Netprofilen kautta hän on tehnyt arvostettua työtä suomalaisten ja kansainvälisten organisaatioiden viestinnän neuvonantajana ja valmentajana.

Lisää vaikuttajalta Christina Forsgård


Lisää kategoriasta Tulevaisuus