Bonfire.fi

Myyntijohtajan aamukahvilla: Vieraana Susa Nikula – puhetta henkilöstöstä kasvun moottorina

Myyntijohtajan aamukahvilla kauden kolmantena teemana on kasvu ja sen eri kasvot. Johtamisessa puhutaan useimmiten taloudellisesta kasvusta ja onnistumisista. On syytä nostaa esille myös henkisen kasvun teema, jonka takaa löytyy useimmiten niitä kasvattavia epäonnistumisiakin – niitä, jotka tehneet meistä niitä ihmisiä, osaajia ja menestyjiä, joita olemme tänään. Jennifer Crucien sanoin: ”Jos et ole epäonnistunut, et ole yrittänyt tarpeeksi”.

Kauden toisessa jaksossa keskustellaan SOK:n henkilöstöjohtajan Susa Nikulan kanssa henkilöstön merkityksestä yrityksen kasvuun ja johtamisen merkityksestä henkilöstön kasvuun.

Kuuntele lisää Myyntijohtajan aamukahvilla -podcastia täällä!

Minna Ruusuvuori

Houston Inc.

Chief Sales & Marketing Officer, Podcaster

Minna Ruusuvuori on asiakaskeskeisen myynninjohtamisen ammattilainen. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus vaativista myynnin ja markkinoinnin tehtävistä erilaisista digitalisaatio-, ohjelmisto- ja palveluyrityksistä. Tällä hetkellä hän toimii myynti- ja markkinointijohtajana sekä johtoryhmän jäsenenä teknologiakonsulttiyhtiö Houston Inc.'ssä. Digitaalisuuden nitominen osaksi uusia liiketoimintamalleja on hänelle sydämen asia, sillä hän uskoo kokonaisvaltaiseen ajatteluun yritysten menestyksen lähteenä. Minnan erityisenä intohimona on asiakaskokemuksen syvimmän olemuksen ymmärtäminen ja sen kehittäminen B2B-liiketoiminnassa. Hän on tutkinut hyvän B2B-kokemuksen anatomiaa suomalaisissa yrityksissä ja on yksi viiden asiantuntijan muodostamaa kirjailijaryhmää, jonka teos ”Menestys syntyy asiakaskokemuksesta - B2B -johtajan” opas julkaistiin keväällä 2021 (Alma Talent). Lisäksi Minna pyörittää myynnin, markkinoinnin ja asiakaskokemuksen teemoja monipuolisesti käsittelevää Myyntijohtajan aamukahvilla -podcastia.

Lisää vaikuttajalta Minna Ruusuvuori


Lisää kategoriasta Myynti ja markkinointi