Bonfire.fi

Things+ podcast: Mitä tapahtuu 2020 – Things+ Nostradamus Edition

https://soundcloud.com/thingspluspod/mita-2020-tapahtuu-nostradamus-edition-lontoosta-s3e01

Things+ kolmas kausi starttasi tänään!

Ensimmäisessä jaksossa pohdimme vuoden 2020 tapahtumia etukenossa. Kyseessä ei ole klassinen lista ennusteita vaan pikemminkin tutkimme yhtä teemaa muutamasta eri kulmasta.

Uskomme, että 2020 teemoittuu ihmisten ja yritysten välisen syvenevän vuorovaikutuksen kanssa samanaikaiseen edistykseen ja kipuiluun.

Olit sitten työntekijä, johtaja, asiakas, kuluttaja tai osa yleisöä – eleitä asioiden syventämiseksi ja niistä johtuvia onnistumisia ja ylilyöntejä tulee varmasti.

Ennakoimme ja pohdimme muun muassa näitä. 

Äänessä Petri Lattu,  Ulla Jones  ja Sampo Axelsson.

————–

Things+ on podcast, jossa havainnoidaan vapaamuotoisten keskustelujen kautta käynnissä olevaa murrosta. Sitä tulkitaan liiketoiminnan, designin ja strategian lähtökohdista.

Näkökulmat ovat moninaisia ja keskustelijoiden kokemuspohja laaja, mutta kaiken yhdistävät tekijät ovat uteliaisuus ja empatia.

Team Things+:

Petri Lattu (creative strategist, Marketing Clinic) katsoo tulevaisuuksiin ja muotoilee niistä uusia ja parempia.

Liisa Holma (offering lead, customer experience design & innovation, Marketing Clinic) rakentaa organisaatioille uutta ja merkityksellisempää tapaa toimia.

Ulla Jones (customer experience lead, DNA) johdattaa yritysten design-kyvykkyyksiä uudelle tasolle.

Sampo Axelsson (head of strategy, Miltton Creative) yhdistää designin ja markkinoinnin, kokemuksen ja brändin rinnakkaiset todellisuudet.

Näkökulmien moninaisuutta vahvistetaan edelleen vierailevilla keskustelijoilla.

Kuuntele itsellesi sopivimmalla alustalla:

Spotify

Soundcloud

iTunes

Osallistu keskusteluun:

twitter.com/thingspluspod

Liisa Holma profiilikuva

Liisa Holma

Un/known

CEO

Autan johtajia muovaamaan ja luomaan strategioita, jotka tarjoavat organisaatiolle selkeän ja innostavan suunnan. Ongelmanratkaisu on osaamiseni ydintä. Olen työskennellyt strategiarooleissa ja johtanut muutoshankkeita niin suurissa kuin pienissäkin yrityksissä. Minulla on myös kokemusta johtoryhmä- ja hallitustyöstä. Työssäni yhdistelen perinteisiä strategia- ja analyysityökaluja uuteen johtamisosaamiseen ja ihmiskeskeisiin työtapoihin. Näkemykseni mukaan onnistumiseen tarvitaan hyvän suunnitelman ja innostavan tavoitteen lisäksi yhteinen selkeys sekä toimiva kulttuuri. Kirjoitan kirjaa B2B-asiakaskokemuksesta yhdessä neljän muun alan asiantuntijan kanssa. Alma Talent julkaisee kirjan maaliskuussa 2021.

Lisää vaikuttajalta Liisa Holma


Lisää kategoriasta Tulevaisuus