Bonfire.fi

Mitä hyötyä viestintävalmennuksista on johtajille?

Johtajat ja asiantuntijat käyttävät viestintävalmennuksiin aikaa, rahaa ja muita resursseja. Siksi on aiheellista kartoittaa, mitä hyötyä viestintävalmennuksista on johtajille.

Videolla esimerkkinä Fennovoiman projektijohtaja Minna Forsström, joka löysi itselleen luontevan tavan viestiä monikanavaisessa johtamisympäristössä. Hän on huomannut henkilöstön ottavan helpommin kontaktia ja lisäksi itseluottamus viestintää kohtaan on vahvistunut reippaasti.

Tamron toimitusjohtaja Kai Kaasalainen valittiin 2018 vuoden Ajatusjohtajaksi. Kaille viestintäsparraukset ovat antaneet kykyä ottaa toimialan puheenjohtajuutta ja löytää luontevat tavat tuoda asiantuntijuutta esille eri areenoilla. Kaille viestintä on mielekästä ja hän kokee sen sidosryhmien palvelemisena.

ALD Automotiven talousjohtaja Minna-Stina Korpela sai oivalluksen valmennuksissa siitä, miten viestintä on tärkeä osa nykyajan talousjohtajan työtä. Hän on huomannut, kuinka yhtiön arvot tulevat paremmin esiin ja palveluille on saatu enemmän huomiota, kun hän on aktivoitunut hyödyntämään sosiaalisia medioita. Sitä kautta ALD on kyennyt erottautumaan kilpailussa.

Mikäli olet johtaja tai asiantuntija, joka pohtii oman viestinnän edistämistä, ota tämä kanava seurantaan ja saat uusia informatiivisia videosisältöjä. Saat myös lisää sisältöjä ja vinkkejä osoitteesta johtajaonmedia.fi.

Jukka Saksi

Johtajaonmedia.fi

Johtajuusviestinnän valmentaja

Matka artesaanista kauppatieteiden tohtoriksi on ollut matka omaan johtajuuteen. Missiona uudistaa johtajuutta valmentamalla johtajia löytämään luontevan tavan viestimiseen sekä yritysten tukeminen matkalla monikanavaiseksi mediaksi.

Lisää vaikuttajalta Jukka Saksi


Lisää kategoriasta Johtaminen