Bonfire.fi

Miksi yrityksen kannattaa tarinallistaa?

Mitä hyötyä yrityksille on tarinallistamisesta eli tarinakokemuksen rakentamisesta asiakkaille? Tällä videolla kerron miksi sinun kannattaa nyt lähteä tarinallistamaan yrityksesi toimintaa.

Tarinallistaminen on yrityksen koko toiminnan tai yksittäisen palvelun kehittämistä asiakasta osallistavan tarinan muotoon. Kyse on strategisesta muotoilusta, jossa tarinaa käytetään välineenä asiakaskokemuksen laadun ja elämyksellisyyden kehittämiseen.

Tarinallistamisessa yritykselle luodaan oma ydintarina tukemaan liiketoimintaa ja sen tavoitteita. Tarinaa toteutetaan kaikilla tasoilla niin digitaalisessa kuin fyysisessäkin palveluympäristössä, palveluprosessien eri vaiheissa ja markkinointiviestinnän eri kanavissa. Tavoitteena on tuottaa vaikuttava ja erottuva tarinakokemus!

Anne Kalliomäki

Tarinakone

Tarinallistaja

Tarinakoneen perustaja, tietokirjailija, kouluttaja Anne on tarinallistamisen edelläkävijä Suomessa. Annen tarinapajoissa tunnistetaan yrityksen ydintarina ja opitaan erottumaan tarinakokemuksella. Anne on myös Visit Finland Akatemian valmentaja.

Lisää vaikuttajalta Anne Kalliomäki


Lisää kategoriasta Myynti ja markkinointi