Bonfire.fi

Mika Sutinen: ”Uteliaisuus johtaa mokailuun – ja hyvä niin.”

Mika Sutinen iloistee siitä, että Nordic Business Forumissa puhutaan epäonnistumisesta: ”Tuntuu tosi hyvältä. Olen tehnyt töitä tämän aiheen kanssa oman johtamisen kautta ja kirjoitin Mikko Kuitusen kanssa siitä taannoin kirjan Mahtava Moka.”

”Pitää uskaltaa oppia epäonnistumisesta. Se pitäisi hyväksyä normaalina asiana osana elämää.”

Oppiminen on myös Mustin ja Mirrin kasvun takana. Sutinen toimi Mustin ja Mirrin toimitusjohtajana seitsemän vuotta: ”Sinä aikana me perustettiin 90 myymälää ja jokainen myymälä sisälsi jonkin uuden kokeilun, vaikka edellinen myymälä oli kuinka hyvä tahansa.” ”Always experimenting” oli kantava teema.

”Oma henkivakiuutukseni on ollut se, että vaikka olen 53-vuotias, olen säilyttänyt lapsellisen uteliaisuuden. Keskeistä on se, että sen saman uteliasuuden saa tartutettua muuhun organisaatioon.”

Mika Sutinen

Mika Sutinen

Vaaka Partners Oy

Industrial Partner

Mika Sutinen on johtamisen kokenut ammattilainen, jonka viimeinen toimitusjohtajapesti Mustin ja Mirrin toimitusjohtajana toi voiton Suomen paras työpaikka-kisassa ja valinnan mm. Vuoden Liikemieheksi 2017 ja Vuoden Markkinointijohtajaksi 2016. Kahdenkymmenen toimitusjohtajavuoden jälkeen oli aika tehdä jotakin muuta, ja niinpä loput työvuosistaan Mika on pyhittänyt muiden toimitusjohtajien sparraamiselle ja mm. perhokalastukselle: pyksystä 2017 alkaen Mika on toiminut Industrial Partnerina Vaaka Partners Oy:nä ja sen ohella hallituksen puheenjohtajana 7 yhtiössä (mm. Framery, Jungle Juice Bar, SGN Group) ja hallituksen jäsenenä (mm Luhta, Ellun Kanat, LähiTapiola Rahoitus).

Lisää vaikuttajalta Mika Sutinen


Lisää kategoriasta Myynti ja markkinointi