Bonfire.fi

Mehiläisen Pisto -podcast: Noora Fagerströmin hektinen arki vaatii suunniteltua ja järjestelmällistä palautumista

Kaupallinen yhteistyö Mehiläisen kanssa.

Mehiläisen Pisto -podcastin Työterveyden uusi suunta -sarjan uusimmassa jaksossa Mehiläisen asiakkuuksien ja B2B-markkinoinnin johtaja Andréa Alvarez-Tarjasalo keskustelee Jungle Juice Barin perustajan ja sarjayrittäjä Noora Fagerströmin kanssa siitä, kuinka kasvuyrittäjä pitää huolta omasta ja henkilöstönsä hyvinvoinnista ja jaksamisesta.

Vuonna 2010 perustettu Jungle Juice Bar on kasvanut kymmenen vuoden aikana vauhdilla. Tällä hetkellä baareja on yli 55 ja myös kansainvälistyminen on käynnissä. Ketjun yrittäjälle, Noora Fagerströmille kulunut vuosikymmen on ollut hektinen, mutta Noora kertoo olevansa tottunut vauhtiin:

– Olen aina ollut kova tekemään töitä. Parhaimmillaan minulla on ollut neljä työpaikkaa ja koulu ja treenaaminen siihen päälle, Noora kertoo ja jatkaa tämän vaatineen tietoista suunnittelua myös palautumisen osalta.

Nooralle hyvinvoinnista huolehtiminen lähtee perusasioista; liikunnasta, ravinnosta ja unesta. Hän liikkuu paljon, sillä se antaa hänelle energiaa, sekä auttaa saamaan ajatukset pois töistä. Terveellisen ruokavalion noudattaminen on hänelle lisäksi tärkeää, sillä se vaikuttaa vireystilaan ja väsymykseen.

Noora ei kiellä itseltään herkuttelua, mutta pitää tärkeänä, ettei siihen jää koukkuun. Lisäksi hän korostaa oman unen tarpeen tuntemista, sillä se auttaa tasapainottamaan arkea toteutuman mukaan. Hän elää itse kiireistä arkea kolmen pienen lapsen ja vauhdikkaan yrittäjäuran keskellä, ja siksi välillä päivät venyvät pitkiksikin. Nooralle on tärkeää pyhittää viikonloput perheelle, liikunnalle ja palautumiselle ja siksi hän tekee usein töitä myös arki-iltaisin.

– Nukun arkena vähemmän ja siksi treenaan kevyemmin, sekä kiinnitän huomiota siihen mitä syön. Viikonloppuisin otan niitä sitten takaisin, eli nukun enemmän ja keskityn palautumiseen ja silloin teen myös kovempia treenejä.

Parhaiten Noora kertoo palautuvansa ystävien ja perheen kanssa, sekä ulkoillessa.

Lue koko artikkeli tai katso video täältä.

Kuuntele lisää Mehiläisen Pisto -podcastia täällä. 

Mehiläinen

Lisää vaikuttajalta Mehiläinen


Lisää kategoriasta Kestävä kehitys