Bonfire.fi

Mehiläisen Pisto -podcast: Mikko Nieminen tietää kokemuksesta, että hyvä johtaja huomioi työntekijän elämäntilanteen

Kaupallinen yhteistyö Mehiläisen kanssa.

Mehiläisen Pisto-podcastin Työterveyden uusi suunta-sarjassa keskustellaan ikäjohtamisesta, kun Mehiläisen Työelämäpalveluiden vastaavan työterveyspsykologin Maaret von Wrightin vieraaksi saapuu PwC:n toimitusjohtaja Mikko Nieminen.

Mikon näkemyksen mukaan johtamisessa on paljon asioita, jotka tulee ottaa huomioon kaikissa eri ikäluokissa. Toisaalta hyvä johtaminen taipuu sen mukaan, missä vaiheessa uraa työntekijä sillä hetkellä on. Myös erilaiset elämäntilanteet saavat Mikon mukaan näkyä työpaikalla. Hän elää itsekin ruuhkavuosia kolmen lapsen isänä ja korostaa, että elämä on kokonaisuus eikä kodin arkea voi irrottaa työstä:

Ruuhkavuodet, kuten itsellänikin on, vaativat aika paljon työtä erityisesti elämänhallinnan kanssa. Elämänhallinta on tänä päivänä todella tärkeä asia. Se koskee kaikkia ikäluokkia, mutta ehkä tuossa elämänvaiheessa se painottuu kaikista eniten.

Mikko kertoo mielellään PwC:llä aloittaville harjoittelijoille, kuinka hänkin on aloittanut yrityksessä harjoittelijana vuonna 1997. Tänä päivänä muun muassa tilintarkastus, vero- ja lakipalveluitatarjoavalla PwC:llä työskentelee Suomessa 1250 työntekijää, ja Mikko työskentelee yrityksessä toimitusjohtajana.

Lue koko artikkeli tai katso video täältä.

Kuuntele lisää Mehiläisen Pisto -podcastia täällä. 

Mehiläinen

Lisää vaikuttajalta Mehiläinen


Lisää kategoriasta Kestävä kehitys