Bonfire.fi

Leadcast – inspiroivia uratarinoita: Risto Siilasmaa

https://soundcloud.com/leadcast-fi/risto-siilasmaa-nokian-hallituksen-puheenjohtaja-ja-f-securen-perustaja

Leadcast -podcastin vieraana on Risto Siilasmaa, joka ei juuri esittelyjä tarvitse. Hän on yrittäjä ja paranoidi optimisti, joka toimii Nokian hallituksen puheenjohtajana ja on tietoturvayhtiö F-Securen perustaja. Riston kanssa keskustelua käyvät Bonfire-bisnesvaikuttaja Maria Wasastjerna ja Essi Weseri. Keskustelua mm. Riston johtamisfilosofiasta, aitouden ja heikkouksien näyttämisen tärkeydestä ja siitä, miten elämässä on uskallettava haaveilla ja tehdä myös yllätyksellisiä asioita.

(Jakso on äänitetty kesällä 2019)

Yhden ratkaisun maailmassa, jossa yksi ratkaisu ei toimi, lopputulos on katastrofi. Mutta jos niitä on monta, on ne myös helpompi tunnistaa, jolloin virheiden tekeminen helpottuu.

 

 

 

 

 

Maria Wasastjerna

Hannes Snellman Attorneys

PhD, Partner, Podcaster

Maria Wasastjerna on Hannes Snellman asianajotoimiston osakas, kilpailuoikeuden asiantuntija ja oikeustieteen tohtori. Hänen pian kirjanakin julkaistava väitös käsittelee datan ja digitaalisen talouden vaikutuksia kilpailuoikeuteen, yksityisyyteen ja tietosuojaan. Marialla on taustalla vaikuttava ura niin asianajajana kuin johtavana lakimiehenä start up yrityksessä ja Nokialla, ja omaa kansainvälistä kokemusta Brysselistä Washington DC:iin. Lisäksi Maria pyörittää suosittua Leadcast nimistä business podcastia yhdessä juristiystävänsä Essi Weserin kanssa, jossa haastatellaan liike-elämän menestyneitä johtajia tarkoituksena inspiroida kuulijaa omalla urapolulla.

Lisää vaikuttajalta Maria Wasastjerna


Lisää kategoriasta Johtaminen