Bonfire.fi

Leadcast – Inspiroivia uratarinoita: Aina on olemassa ratkaisu – vieraana Henri Alén

https://soundcloud.com/leadcast-fi/henri-alen-ravintoloitsija-ja-huippukokki-aina-on-olemassa-ratkaisu

Henri Alén tunnetaan monista huippuravintoloistaan, kuten Helsingissä toimivat Finnjävel, Muru ja Pastis. Henri jakaa meille kiinnostavan uratarinansa ja kertoo, millaista on perustaa ja johtaa omia ravintoloita ja mikä merkitys näkymättömillä asioilla on ravintolan menestykselle.

Henri kertoo myös korona-ajan vaatimasta kekseliäisyydestä sekä siihen liittyvästä ennennäkemättömästä tutkimushankkeesta. Opimme myös, mikä on Henrin lempimauste ja sopivatko marjat ja kala yhteen.

Kuuntele lisää inspiroivia uratarinoita täältä! 

Maria Wasastjerna

Hannes Snellman Attorneys

PhD, Partner, Podcaster

Maria Wasastjerna on Hannes Snellman asianajotoimiston osakas, kilpailuoikeuden asiantuntija ja oikeustieteen tohtori. Hänen pian kirjanakin julkaistava väitös käsittelee datan ja digitaalisen talouden vaikutuksia kilpailuoikeuteen, yksityisyyteen ja tietosuojaan. Marialla on taustalla vaikuttava ura niin asianajajana kuin johtavana lakimiehenä start up yrityksessä ja Nokialla, ja omaa kansainvälistä kokemusta Brysselistä Washington DC:iin. Lisäksi Maria pyörittää suosittua Leadcast nimistä business podcastia yhdessä juristiystävänsä Essi Weserin kanssa, jossa haastatellaan liike-elämän menestyneitä johtajia tarkoituksena inspiroida kuulijaa omalla urapolulla.

Lisää vaikuttajalta Maria Wasastjerna


Lisää kategoriasta Johtaminen