Bonfire.fi

Lähtijät – tarinoita perässä suljettujen ovien takaa.

Lähtijät on podcast irtisanoutumisista. Annamme työstään lähteneille mahdollisuuden kertoa tarinansa nimettöminä. Kussakin jaksossa kerrotaan tarina ja pohditaan olisiko työnantaja voinut toimia toisin. Lisäksi työhyvinvoinnin tai henkilöstökysymysten asiantuntija kommentoi tarinoita. Lähtijät podcastin tuottavat Ulla Jones, Liisa Holma ja Minna Ruusuvuori. Podcast on tuotettu yhteistyössä Heltti Oy:n kanssa
Lähtijät podcastin tuottavat
Ulla Jones, Liisa Holma ja Minna Ruusuvuori.
Podcast on tuotettu yhteistyössä Heltti Oy:n kanssa

Lähtijät on podcast irtisanoutumisista. Annamme työstään lähteneille mahdollisuuden kertoa tarinansa nimettöminä. Kussakin jaksossa kerrotaan tarina ja pohditaan olisiko työnantaja voinut toimia toisin. Lisäksi työhyvinvoinnin tai henkilöstökysymysten asiantuntija kommentoi tarinoita. 

Podcaston ensimmäisessä jaksossa käsitellään syitä lähtöön ja ovien sulkeutumiseen. Jo vuosia on puhuttu siitä, että yrityskulttuurin ja johtamisen merkitys työssä viihtymiseen ja henkilöstön pysyvyyteen on ollut kasvussa. Ihmiset eivät ole valmiit käyttämään aikaansa työpaikoissa, joissa johtaminen on huono ja kulttuuri ahdistaa.

Koska Suomi on pieni maa ja kaikki tuntevat kaikki, on aiheesta vaikeaa kertoa omalla ja yrityksen nimellä. Siksi haluamme kertoa tarinat anonyymeinä. Tärkeämpää on tarina ja siitä oppiminen. Ei leimaaminen tai syyllisten etsiminen.

Haluamme keskittyä ratkaisuihin, ja pysähtyä miettimään miltä tilanne työntantajan näkökulmasta näyttää. Olisiko voitu ja pitänyt tehdä jotain toisin?

Podcast kertoo paitsi tarinat, myös pohtii ratkaisuja. Asiantuntijoina ensimmäisessä jaksossa kuullaan Katriina Grönqvistiä, joka on Great Place to Workin Suomen toimitusjohtaja, ja Anna-Kaisa ”Aku” Varamäkeä joka on toinen Workday designereiden perustajista.

Lähtijät podcast 🎧 löytyy

Spotifysta: https://lnkd.in/e4N4Va2q
Applesta: https://lnkd.in/ehWndb-N

Minna Ruusuvuori

Houston Inc.

Chief Sales & Marketing Officer, Podcaster

Minna Ruusuvuori on asiakaskeskeisen myynninjohtamisen ammattilainen. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus vaativista myynnin ja markkinoinnin tehtävistä erilaisista digitalisaatio-, ohjelmisto- ja palveluyrityksistä. Tällä hetkellä hän toimii myynti- ja markkinointijohtajana sekä johtoryhmän jäsenenä teknologiakonsulttiyhtiö Houston Inc.'ssä. Digitaalisuuden nitominen osaksi uusia liiketoimintamalleja on hänelle sydämen asia, sillä hän uskoo kokonaisvaltaiseen ajatteluun yritysten menestyksen lähteenä. Minnan erityisenä intohimona on asiakaskokemuksen syvimmän olemuksen ymmärtäminen ja sen kehittäminen B2B-liiketoiminnassa. Hän on tutkinut hyvän B2B-kokemuksen anatomiaa suomalaisissa yrityksissä ja on yksi viiden asiantuntijan muodostamaa kirjailijaryhmää, jonka teos ”Menestys syntyy asiakaskokemuksesta - B2B -johtajan” opas julkaistiin keväällä 2021 (Alma Talent). Lisäksi Minna pyörittää myynnin, markkinoinnin ja asiakaskokemuksen teemoja monipuolisesti käsittelevää Myyntijohtajan aamukahvilla -podcastia.

Lisää vaikuttajalta Minna Ruusuvuori


Lisää kategoriasta Johtaminen