Bonfire.fi

Kuinka onnistua digitaalisessa transformaatiossa

Onnistunut digitaalinen transformaatio edellyttää kolmen osa-alueen hallintaa.

Näkemys ja realiteetti

Määrittele asiakaskeskeinen digitaalinen visio sekä tavoitteet perustuen trendeihin ja vallitsevaan disruptioon. Huolehdi, että digitaalisen transformaation portfolio ja strategia ovat linjassa, kun määrittelet kokonais-roadmapin, jonka tulee pitää sisällään investointihalukkuus tai -kyvykkyys sekä johtamisen malli. Hallitaksesi tämän osa-alueen, sinulla tulee olla seuraavat työkalut:

Ketterän kehittämisen malli ja kulttuuri

Rakenna digitaaliselle transformaatiolle johtamisen malli ja valitse huolellisesti liiketoimintaa parhaiten kehittävät mittarit. Rakenna uusia kyvykkyyksiä tai rohkaise ketterään kehittämisen malliin ja kulttuuriin. Valitse teknologiat, joita voit skaalata ketterästi. Hallitaksesi tämän osa-alueen, sinulla tulee olla seuraavat työkalut:

Digitaalinen osaamiskeskus

Perusta digitaalinen osaamiskeskus, joka mahdollistaa ketterät työskentelytavat; arvioi, inkuboi, julkaise ja skaalaa. Hallitaksesi tämän osa-alueen, sinun tulee:

 

Täytyy kuitenkin muistaa, että oli tekeminen kuinka ketterää ja nopeaa tahansa, tulee digitaalinen transformaatio suunnitella huolella ja hyvin etukäteen. 

Kuinka rakentaa roadmap?

Digitaalisen transformaation roadmapille tarvitset neljä keskeistä vaihetta; arviointi, inkubointi, skaalaus ja integrointi. Älä kuintenkaan unohda budjetointia, tavoitetilaa ja mittareita.

Arviointi, alle kolme kuukautta

 

Inkubointi, 3-6 kuukautta

 

Skaalaa, 12-18 kuukautta

 

Integroi, 18-36 kuukautta

 

Helppoa eikö? Ja aina voit aloittaa alusta uudelleen.

 

 

Esamatti Vuolle

Esamatti Vuolle

Chief Digital Officer, Director

Lisää vaikuttajalta Esamatti Vuolle


Lisää kategoriasta Teknologia