Bonfire.fi

Future Proof by Workday Designers: Kuka kehittää tulevaisuuden teknologiat?

Kaupallinen yhteistyö: Tieto
Teknologia on osa meidän kaikkien elämää. Naiset ovat kuitenkin selvästi aliedustettuina teknologian kehittämisessä. Miksi naiset eivät hakeudu teknologia-alalle ja miksi heidän ylipäänsä pitäisi olla kiinnostuneita teknologiasta? Millaisia vinoumia syntyy, jos teknologioita kehittävät pääasiassa miehet? Mitä maailma menettää, jos naisten näkökulmia ei saada kuuluviin?
Future Proof -podcastin jaksossa työpäivämuotoilijat Aku Varamäki ja Paula Helle pureutuvat erityisesti teknologia-alan tasa-arvo-ongelmiin. Haastateltavana on Tiedon Hanna Vuorikoski, ja kommentaattoreina mm. Founder Ladiesin perustaja Hanne Kettunen, hupparihörhö Sami Kuusela, IT-alan yrittäjä Jarne Atsar, Planin digitaalisen kehityksen vetäjä Nora Lindström sekä tunne-evangelista Camilla Tuominen. Kuuntele ja tule jatkamaan juttua tunnisteella #futureproof.
Aku Varamaki

Aku Varamäki

Workday Designers

Työpäivämuotoilija

Aku on innostava muutosagentti ja paremman työelämän puolestapuhuja. Akulla on kokemusta erityisesti sosiaalisen median strategisesta kehittämisestä sekä liiketoiminnan kehittämisestä konsulttina ja yrittäjänä. Akun kirja Future Proof - tulevaisuuden työkirja ilmestyi helmikuussa 2019.

Lisää vaikuttajalta Aku Varamäki


Lisää kategoriasta Tulevaisuus