Bonfire.fi

Kankulle potkijat ja villasukkien ystävät ry

Pasi Sillanpaa

Kuinka energisoivaa onkaan saada, tekstin tai puheen kautta, muutokseen kannustavia ja rohkaisevia potkuja takalistoon. Pehmeitä, hiuksen hienoja hipaisuja, jotka tuntuvat sydämessä pienenä pistona ja päässä ohikiitävänä autuuden tunteena.

Taas huomenna minä teen elämässäni muutoksen!

Huikeaa! Mahtavaa! Ja aivan mieletöntä, kuinka sinä ja minä muutamme joka päivä maailmaa virtuaalisesti tavu kerrallaan. Jokainen tarkkaan harkittu sana, loppuun asti mietitty sanoma ja psykologisesti oikea-aikainen koukku auttaa sinua saavuttamaan parhaimpasi.

Eläköön nykyaika, sekä tiedolla, tunteella ja tieteellä johtaminen!

Siksi me perustimme tämän Kankulle potkijat ry:n. Jaamme ilmaisia neuvoja ja mukavia potkuja. Potkuja antaessa, vedämme jalkaamme mummon kutomat pehmeät villasukat. Niistä ei jää pysyviä jälkiä. Ovat sanoneet, että nämä meidän Villasukkapotkut (rekisteröity tavaramerkki) ovat niin ihanan pehmeät, että niitä voi ottaa vaikka kerran päivässä. Ne kun eivät, kuten jo aiemmin sanottua, jätä mitään pysyviä jälkiä pakaroihin.

Hiki päässä ja polvet ruvella

Puhuvat siitä, että ennen töitä piti tehdä hiki päässä ja polvet ruvella. Mikä se sellainen maailma on oikein ollut? Että ihmisten on pitänyt kärsiä työtä tehdessään? Että työ on jättänyt heihin jälkensä ja pomon potku uuteen suuntaan on kuulemma näkynyt joskus punaisen helottavana läiskänä vielä seuraavanakin aamuna.

Ahterille potkiva pomo pitää kieltää. Ei ihmisiltä saa vaatia ehdotonta kuuliaisuutta, vaan heidät pitää osata houkutella oikeaan suuntaan vapaaehtoisesti. Heille pitää osata sytyttää sympaattinen LED-valo, jota he voivat seurata iloisina oikeaan suuntaan. Jos pomo erehtyy vaatimaan, hän on tehtävässään epäonnistunut.

Kauhutarina

Kuultiin juuri viime viikolla yks kauhutarina. Joku pomo oli kuulemma mennyt vaatimaan myyntiporukaltaan, että nyt ei sitten tehdä muita töitä, vaan myydään koko viikko vanhoille asiakkaille. Siis oikeesti! Tuhosi koko myyntistrategian, jatkuvan kehityksen idean, uusasiakashankinnan ja myyntisuppilon ja käski vain myydä. Idiootti! Oikeesti!

Se porukka, kyllä joo, myi viikkokohtaisen ennätyksen, mutta samalla ne jätti viikoksi kaiken kehittämisen ja muun mukavan. Nyt ne on viikon kilpailijoitaan perässä siinä kaikessa. Ja niillä myyjillä oli kuulemma korvat ja pehva punaisena siitä kaikesta työstä, kun lähtivät viikonlopun viettoon.

Meillä Kankulle potkijat ry:ssä ollaan sitä mieltä, että tuollainen käskyttäminen ei ole enää nykypäivää. Toivottavasti päästään varsin nopeasti siitä vanhanaikaisesta asenteesta, että pomon tehtävä on asettaa tavoitteet ja vaatia niiden tekemistä.

Me ideoitiin, että ehkä niille pomoille voisi järjestää valmennuksen teemalla: ”Näin olet mukavampi ja vaadit vähemmän.”

Terveisin Kankulle potkijat ja villasukkien ystävät ry:n johtokunta

Pasi Sillanpaa

Pasi Sillanpää

Kuudes Aisti Oy

Strategisti

Strategiatyön ja markkinoinnin ammattilainen Pasi Sillanpää tuntee erottuvien strategioiden ja markkinointikonseptien lainalaisuudet. Hän tuntee strategiatyötä tiedon jalostamisesta ja päätöksenteon kautta toimeenpanoon. Pasi sekä auttaa yrityksiä tekemään parempia päätöksiä ja johtamaan muutosta että puhuu ja kirjoittaa aktiivisesti aiheen ympäriltä.

Lisää vaikuttajalta Pasi Sillanpää


Lisää kategoriasta Johtaminen