Bonfire.fi

Yacine Samb: Organisaatiolaatikot ovat olemassa, jotta voimme ajatella niiden ulkopuolelle

Tämän Johdon agendalla -podcast jakson fokuksena on  diversiteetti, yhdenvertaisuus ja inkluusio. Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että yritykset, jotka ovat sitoutuneet kasvattamaan organisaation diversiteettiä ja tasa-arvoa menestyvät paremmin, ovat innovatiivisempia, ja niillä on uskollisemmat asiakkaat ja työntekijät.

What’s not to love? ?

Tästä aiheesta kanssani on keskustelemassa yksi aihepiirin tunnetuimmista ja näkyvimmistä asiantuntijoista, Yacine Samb. Yacine toimii Googlella EMEA alueen Racial Equity, Diversity & Inclusion Program Managerina. Hänen kanssaan keskustelemme DE&I käsitteistä, tavoitteista, kokemuksista ja keinoista edistää diversiteettiä ja inklusiivisuutta organisaatioissa.

Kuuntele koko keskustelu täältä tai omalta suosikki podcast alustaltasi ?

Keskusteluun voit osallistua Johdon agendalla sivuilla LinkedInissä ja Facebookissa

 

***

Johdon agendalla kantaa ottavat johtajat ja asiantuntijat ovat omien alojensa suunnannäyttäjiä ja edelläkävijöitä, heitä yhdistää sekä rohkeus, että ennakkoluulottomuus sekä kyky haastaa muiden ajatusten lisäksi myös omaa ajatteluaan.

Johdon agendalla podcast nostaa keskusteluun ajankohtaisia johtamisen teemoja ja ilmiöitä, juuri niitä aiheita mitä johtoryhmien ja hallitusten agendalle kuuluu tai sinne pitäisi kuulua.

Riikka Tanner

Frankly Partners

Business Director

Riikka Tanner on johdon neuvonantaja ja strategi, joka suhtautuu intohimoisesti tulevaisuuteen ja liiketoiminnan trendeihin. Johdon agendalla -artikkeleissaan Tanner pureutuu johtamisen ajankohtaisiin ilmiöihin omalla tinkimättömällä tyylillään.

Lisää vaikuttajalta Riikka Tanner


Lisää kategoriasta Johtaminen