Bonfire.fi

Turkka Kuusisto: Joskus yrityksen uudistuminen vaatii paluuta sen juurille

Tämän jakson fokuksessa on liiketoiminnan resetointi ja liiketoiminnan uudistaminen. Postin läpikäymä transformaatio on varmasti kokoluokaltaan yksi suurimpia muutosmatkoja Suomessa. Miltä tuntuu johtaa yhtä Suomen näkyvimmistä muutoksista? Miten rohkeus, innovatiivisuus ja ketteryys istuvat tulevaisuuden Postin liiketoimintaan ja mitä se organisaatiolta vaatii?

Näistä asioista kanssani on keskustelemassa Postin toimitusjohtaja Turkka Kuusisto.

Jaksossa käymme avoimesti keskustelua Postin muutosmatkasta, niin vaikeista hetkistä kuin oivalluksista ja opeista matkan varrella. Kuusiston mukaan muutosmatkassa ollaan siirtymässä uuteen vaiheeseen, mitä on edeltänyt viime keväänä tehty perusteellinen työ Postin olemassaolon tarkoituksen ja strategian kirkastamisen ja arvojen uudelleenmäärittelyn parissa.

Jaksossa keskustelemme muun muassa siitä

 

? Kuuntele tämä super mielenkiintoinen ja inspiroiva keskustelu kokonaisuudessaan Soundcloudista, Apple Podcasteista tai Spotifysta.

Lisää luettavaa liiketoiminnan resetoinnista

 

 

Riikka Tanner

Frankly Partners

Business Director

Riikka Tanner on johdon neuvonantaja ja strategi, joka suhtautuu intohimoisesti tulevaisuuteen ja liiketoiminnan trendeihin. Johdon agendalla -artikkeleissaan Tanner pureutuu johtamisen ajankohtaisiin ilmiöihin omalla tinkimättömällä tyylillään.

Lisää vaikuttajalta Riikka Tanner


Lisää kategoriasta Johtaminen