Bonfire.fi

Ihan Diginä #5 – Kylmäsoittelun ammattilaiset äänessä! | Vieraana Christian Vaarala ja Miia Pieniniemi

Linja tuuttaa ja tuuttaa. Kädet tärisee. Sydän hakkaa. Puhelimeen vastataan. Peli on auki. Kuinka saat sovittua tapaamisen kalenteriin? Kynät, paperit ja iPadit esiin, sillä tänään Ihan Diginä -jaksossa haastateltavanani ovat Trainers’ Housen Miia ja Christian!

Kylmäsoittelun ammattilaisten antamat vinkit kelpaavat bisnesmaailman lisäksi vaikkapa sukulaisten tai vanhempienkin taivutteluun, varsinkin näin joulun aikaan kun neuvotellaan lahjoista! Näillä kolmella vinkillä pääset alkuun ainakin B2B-maailmassa!

? Systeemit kunniaan. Tee prospektointia järjen kanssa, äläkä soittele minne sattuu. Laadi itsellesi selkeä suunnitelma ja hyödynnä kaikkea käsillä olevaa dataa prospektien seulonnassa!

? Keep it simple. Älä jaarittele, vaan kerro millä asialla olet, mitä teet, miten erotut muista ja ennen kaikkea se, mitä arvoa liidisi kohtaamisesta saa! Törkeällä lupauksella voi vivuttaa vastahakoista prospektia tekemään tilaa kalenteriin!

? Soita, soita, soita, voita! Noin 50 puhelua johtaa yhteen tapaamiseen. Varaa siis aikaa ja hermoja, sillä CRM ei täyty vartissa ensi vuodelle.

Tsekkaa kaikki Ihan Diginä -jaksot Verkkiksen YouTube-kanavalta!

Tiina Räisänen

Verkkoasema Oy

Toimitusjohtaja, sanansaattaja

Lisää vaikuttajalta Tiina Räisänen


Lisää kategoriasta Myynti ja markkinointi