Bonfire.fi

Elina Koivumäki: ”Growpolis yhdistää kasvuyhtiöiden tukipalvelut, jotta yrittäjä voi keskittyä intohimoonsa”

Elina Koivumäki ja Iikka Sainio olivat Slushissa jännityneissä tunnelmissa, kun päivänvaloa näki ensimmäistä kertaa heidän uusi yrityksensä; Growpolis.

Idea Growpolikseen syntyi perustajien seurattua vuodesta toiseen monien yrittäjien kamppailua toimivien tukipalveluiden löytämiseksi. Growpolis haluaa tarjota palvelut saman katon alta, jotta yrittäjä voi käyttää aikansa tehokkaasti liiketoimintansa kehittämiseen. Kurkkaa videolta lisää Elinan ja Iikan fiiliksiä.

Haastattelijana Bonfiren Laura Trémouille.

Elina Koivumäki

Elina Koivumäki

Juristiyrittäjä, Lexperience Oy

Laulava lakinainen

Elina Koivumäki on suomalainen juristi, palkittu tietokirjailija, ammattipuhuja ja yrittäjä. Hän on erikoistunut markkinointiin, tekijänoikeuksiin ja tietosuojaan liittyvään juridiikkaan. 17-vuotisen asianajouran jälkeen Elina perusti vuonna 2016 yhtiönsä Lexperience Oy:n ja on laajentanut töitään juridiikan konsultoinnista ja kouluttamisesta myös laajasti erilaisiin sisällöntuotantotöihin, kuten tapahtumien juontamiseen ja niissä esiintymisiin, podcast-juontotöihin sekä B2B-vaikuttajamarkkinointiin. Elina on Finnish Business Angels Network FiBAN:n hallituksen jäsen ja aktiivinen enkelisijoittaja.

Lisää vaikuttajalta Elina Koivumäki


Lisää kategoriasta Myynti ja markkinointi