Bonfire.fi

Camilla Tuomisen uutuuskirja Tunteet ei kuulu työpaikalle – kaikille avoimet verkkojulkkarit & miniluento 9.9. klo 15

Suomen suosituin tunnekouluttaja Camilla Tuominen julkaisee kolmannen tunteiden johtamista käsittelevän kirjansa syyskuussa! Tervetuloa keskiviikkona 9.9.2020 klo 15-16.30 juhlistamaan kirjan julkkareita virtuaalisesti verkon välityksellä ja kuulemaan samalla, miksi meidän tulisi työpaikoilla pelätä tunteiden sijaan hiljaisuutta.

Tunteet ei kuulu työpaikalle -kirja pureutuu siihen, mikä työelämän arjessa estää ihmisiä näyttämästä tai kohtaamasta tunteita. Kirjasta löydät yhteenvedon niistä perusteluista, joita Camillalle itselleen kerrottiin ja jotka hän piirsi taululle kymmenissä vetämissään työpajoissa. Esiin nousi yhdeksän kohtaa, jotka kohtaamalla mikä tahansa yhteisö voi kehittyä tunne- ja systeemiälykkäämmäksi.

Tilaisuuden alussa on noin puolen tunnin kestoinen miniluento kirjan synnystä ja sen keskeisistä löydöksistä. Tämän jälkeen osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä Camillalle. Tilaisuuden isäntänä ja moderaattorina toimii Bonfire-bisnesmedian päätoimittaja Harri-Pekka Pietikäinen.

Kaikki ilmoittautuneet saavat tallenteen tilaisuudesta eli vaikka et pääsisi linjoille, ilmoittaudu rohkeasti mukaan. Voit tehdä sen täältä.

Lämpimästi tervetuloa!

P.S Jos haluat jo etukäteen esittää Camillalle kysymyksiä, voit laittaa niitä Harri-Pekalle:
harri-pekka.pietikainen@bonfire.fi

Bonfire

Lisää vaikuttajalta Bonfire


Lisää kategoriasta Tulevaisuus