Bonfire.fi

Bonfiren juhannustaikavinkit!

Keskikesän juhlan kunniaksi Bonfire.fi-bisnesmedia julkaisee kuusi takuuvarmaa juhannustaikavinkkiä, joiden avulla varmistat bisneksesi (ja koko muun elämäsi) kukoistuksen läpi suven.

Hissipuhe löylyissä

Mikä ikinä tuotteesi tai palvelusi onkaan, tulee siitä olla olemassa napakka hissipuhe, jolla tarpeen tullen vakuutat tuntemattoman vastaantulijan. Lämmitä siis rantasauna 110 asteeseen ja istahda ylimmälle lauteelle. Lausu huolellisesti valmisteltu hissipuheesi selväsanaisesti löylyn hengelle. Muistathan jokaisen lauseen jälkeen sihauttaa kauhallisen kylmää järvivettä kuumille kiville? Näin tehdessäsi henget kuljettavat hissipuheesi savupiipun kautta ilmoille ja kuiskimaan tuulen lailla potentiaalisten asiakkaiden sielunmaisemiin. HUOM! Sähkökiukaalla ja kraanavedellä taian teho jää puolinaiseksi.

Mölkky ideasampona

Juhannuspäivänä satsaa perinteisen Mölkky-pihapelin ensimmäiseen heittoon. Se kertoo nimittäin, kuinka monta ainutlaatuista bisnesideaa ilmestyy uniisi seuraavan yönä. Tämä vaatii tosin sen, että nukut yösi Mölkyn heittokapula tyynysi alla.

Someta makkarasi

Käristä valitsemasi makkara nuotiolla, jonka päätteeksi filtteröi se Instagramissa ja tägää kuvaan viisi työkolleegaasi. Kirjoita postaukseen itse keksimäsi juhannusruno, jossa makkara toimii metaforana yhteiselle strategialle ja tavoitteille. Mikäli vähintään kolme kolleegoistasi tykkää kuvasta, yhteinen liiketoimintanne tulee kukoistamaan koko seuraavan vuoden. Makkaraemoji kommenttikentässä sinetöi kaikkien aikojen parhaan tuloksen.

Siteeraa Sarasvuota

Souda juhannusyönä järven selälle yhdessä kolmen ystäväsi kanssa ja siteeraa Jari Sarasvuon Sisäinen sankari -kirjaa vähintään viisi minuuttia putkeen. Näin tehdessäsi tulevaisuus avautuu eteesi kirkkaana ja selkeänä (ja todennäköisesi märkänä).

Hyttysen heikot signaalit

Kun vihdoin päästessäsi nukkumaan, kuulet hyttysen ininää, anna sen soida. Vedä peitto tiukasti pääsi päälle siten, että ainoastaan vasen korvasi jää paljaaksi. Kuule samalla, kuinka hyttysen ininä lähestyy. Raidin käyttämisen tai itsesi läimäyttämisen sijaan kuuntele, kuinka hyttynen viestii sinulle heikkoja signaaleja tulevaisuudesta (jos ei muusta, niin siitä, että kohta nipistää).

Ota rennosti

Bonfiren takuuvarmin taikavinkki on tässä. Jos lepäät ja otat rennosti, se palvelee sekä bisnestäsi että myös kokonaisvaltaista hyvinvointiasi ihmisenä. Nauti hyvästä ruoasta, juomasta ja halutessasi myös läheisten ihmisten seurasta. Bisnesuutisiin ehtii perehtyä taas myöhemmin!

Hyvää Juhannusta!

 

Bonfire

Lisää vaikuttajalta Bonfire


Lisää kategoriasta Kestävä kehitys