Bonfire.fi

Bonfire-webinaari ke 24.6. klo 9: Johtaminen poikkeusolojen jälkeen

bonfire-webinaari

Kulunut kevät on synnyttänyt kosolti uudenlaisia kysymyksiä ja huolia. Kun kesälomat on lusittu, on edessä uudenlainen paluu vanhaan arkeen.

Johtajille ja esihenkilöille suunnattu maksuton Bonfire-webinaari pohtii johtamisen vaateita ja mahdollisuuksia poikkeusolojen jälkeen.

 

Webinaari järjestetään keskiviikkona 24.6. klo 9:00–10:30. Päätoimittaja Harri-Pekka Pietikäisen vieraaksi saadaan upeat Bonfire-vaikuttajat Petteri Kilpinen ja Camilla Tuominen. Molemmat vieraat kertovat näkemyksiään siitä, miten johtajien ja esihenkilöiden kannattaa valmistautua aikaan, jolloin rajoituksia puretaan siinä määrin, että palaamme monilta osin takaisin toimistotyöskentelyyn. Ihmisten kohtaaminen on tulevana syksynä tärkeämpää, kuin kenties koskaan aiemmin!

Petteri Kilpinen on hyvinvointiyksikkö Aava Virran liiketoimintajohtaja sekä tietokirjailija. Petterin viimeisin kirja Varianssi (Fitra) ilmestyi vuonna 2019. 

Vuoden 2019 bisnesvaikuttajana palkittu Camilla Tuominen on maamme kysytyin tunnekouluttaja. Hän viimeistelee juuri uusinta tietokirjaansa Tunteet ei kuulu työpaikalle , joka ilmestyy syksyllä 2020.

Webinaarissa vastataan myös kysymyksiin, joita voit lähettää lähetyksen aikana chattiin tai sitä ennen osoitteeseen harri-pekka.pietikainen(at)bonfire.fi. Voit ilmoittautua mukaan, vaikka webinaarin ajankohta ei sopisikaan kalenteriisi, sillä kaikille ilmoittautuneille on luvassa videotallenne sähköpostiin webinaarin jälkeen.

ILMOITTAUDU MUKAAN WEBINAARIIN!

 

Bonfire

Lisää vaikuttajalta Bonfire


Lisää kategoriasta Johtaminen